Οι αποκαλύψεις για τη σχέση του DiCaprio με την μητέρα του που δεν ξέρουμε αν θα του αρέσουν!

Τι συμβαίνει με τον Leonardo DiCaprio, την προσωπική του ζωή αλλά και την… μητέρα του;

Από την αγκαλιά του έχουν περάσει μερικές από τις ωραιότερες και διασημότερες γυναίκες του πλανήτη. Ωστόσο εκείνος ρωτά και συμβουλεύεται σε όλα την 73χρονη μητέρα του που τον ακολουθεί σε κάθε βήμα του και της έχει αφιερώσει ένα προς ένα όλα τα βραβεία του.

«Ο Leonardo λατρεύει να την κακομαθαίνει. Θέλει να της ξεπληρώσει όλες τις θυσίες που έκανε για να τον μεγαλώσει. Όμως υπάρχει και κάτι βαθύτερο. Είναι πολύ στενά συνδεδεμένοι» υποστηρίζει η βιογράφος του Lisa Arkela, υπονοώντας μια σχέση εξάρτησης που υπάρχει ανάμεσα σε μητέρα και γιο.

Αρκετοί Αμερικανοί παρατηρητές υποστηρίζουν μάλιστα ότι για το γεγονός ότι ο DiCpario δεν έχει κατασταλάξει ακόμα σε μια γυναίκα ευθύνεται ότι είναι «μαμάκιας».

«Προσπάθησε πολύ για να εντυπωσιάσει τη μητέρα τού Leo όταν γνωρίστηκαν, όμως η Irmeline δεν την άντεχε. Είπε στον Leo ότι η Blake έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό της και δεν είναι για εκείνον. Εκείνος ακούει πάντα τη μητέρα του και το γεγονός ότι εκείνη δεν ενέκρινε την Blake τον απομάκρυνε από εκείνη» λέει στενός φίλος του ηθοποιού.

Σύμφωνα με την ειδική σε θέματα σχέσεων συγγραφέα δρα Gilda Carl, δεν είναι τυχαίο ότι DiCaprio δεν έχει στεριώσει σε σχέση. «Είναι παιδί της μαμάς και καμία άλλη γυναίκα δεν μπορεί να τη συναγωνιστεί σε αυτό» εξηγεί.
Κι αν κερδίσει και το Oscar την Κυριακή το βράδυ ποιός την πιάνει τη μαμά… Ετοιμαστείτε για show….

Πηγή: gossip-tv.gr