«ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΤΟΜΗ ΣΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΚΕΤΟ. Η ΓΝΩΣΗ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ»

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η διαδικτυακή ημερίδα που διοργάνωσε η Κλινική ΙΣΙΣ το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2021, με τίτλο «Από την καισαρική τομή στο φυσιολογικό τοκετό: Η γνώση η δύναμη σας». 

Μέσα από ενδιαφέρουσες προσεγγίσεις του θέματος, στόχος της ημερίδας ήταν η ενημέρωση και ενθάρρυνση των γυναικών της Κύπρου για φυσιολογικό τοκετό, ακόμα και αν είχαν πραγματοποιήσει καισαρική τομή στο παρελθόν.   

Η ημερίδα περιελάβανε εισηγήσεις από διακεκριμένους επιστήμονες του χώρου, μεταξύ αυτών ο Δρ.  Ανδρέας Μαυρίδης, γυναικολόγος της κλινικής ΙΣΙΣ εξειδικευμένος στην υπογονιμότητα και την εξωσωματική γονιμοποίηση, ο Δρ. Σταύρος Φωτόπουλος, Χειρούργος μαιευτήρας-γυναικολόγος αλλά και οι μαίες Κωνσταντίνα Νούσια και Κράση Κιρίλοβα. Το έντονο ενδιαφέρον των γυναικών αντικατοπτρίστηκε στις πολλές ερωτήσεις που υποβλήθηκαν, όπου οι μέλλουσες μητέρες ζήτησαν την άποψη των ειδικών για θέματα που τους απασχολούσαν.  

Ο Δρ. Ανδρέας Μαυρίδης, μαιευτήρας-γυναικολόγος της κλινικής ΙΣΙΣ, δήλωσε: «Παραμένοντας υπέρμαχοι της γέννας με φυσιολογικό τοκετό, η κλινική ΙΣΙΣ  δίνει το στίγμα, ενημερώνει τις γυναίκες της Κύπρου και τις ενθαρρύνει να πραγματοποιήσουν ένα φυσιολογικό τοκετό. Το γεγονός ότι οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο δείχνει το μεγάλο ενδιαφέρον των γυναικών για το θέμα, ενώ οι εξαιρετικοί ομιλητές κατατόπισαν πλήρως τις μέλλουσες μητέρες για το τι πρέπει να κάνουν προκειμένου να γεννήσουν φυσιολογικά. Παραμένοντας πιστοί στις ανθρωποκεντρικές μας αξίες, η ημερίδα αυτή είναι η απαρχή μιας σειράς ενημερωτικών διαλέξεων που διοργανώνει η κλινική μας που στοχεύουν στην καλύτερη πληροφόρηση των γυναικών που θέλουν να βιώσουν τη μητρότητα».  

Η κλινική ΙΣΙΣ συνεχίζει να προσφέρει τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες της στην κυπριακή κοινωνία μέσα από τέτοιου είδους δράσεις που στοχεύουν στην ενημέρωση των γυναικών της Κύπρου για τα οφέλη του φυσιολογικού τοκετού.

Μάθετε περισσότερα για την ημερίδα στο www.isisclinic.com   

Για πληροφορίες ΜΜΕ: Δημήτρης Τσαγαλάς, Υπεύθυνος Επικοινωνίας κλινική ΙΣΙΣ, media@isisclinic.com Τηλ: 22555000