Απίστευτη τροπή πήρε η φάρσα στον Ουγγαρέζο, έφτασε στα όρια της η Κρεμλίδου

Την πιο απρόσμενη φάρσα, μέχρι σήμερα, στο Best Friend’ s Fear ετοίμασε ο Σάββας Πούμπουρας στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής. Θύμα αυτής ο παρουσιαστής Δημήτρης Ουγγαρέζος και συνεργός ο δημοσιογράφος Νίκος Γεωργιάδης. Ή μήπως τα πράγματα δεν ήταν όπως φαίνονται;

Ο Δημήτρης και ο Νίκος βρέθηκαν στο σπίτι ενός Κρητικού παραγωγού που ήθελε να συνεργαστεί μαζί τους για να διαφημίσει τα προϊόντα του. Μαζί του έμενε η όμορφη αδελφή του. Η Κωνσταντίνα, η οποία είναι μεγάλη θαυμάστρια του Δημήτρη και επιδίωκε να βρεθεί μόνη της μαζί του για να γνωριστούν λίγο καλύτερα.

Όλα κυλούσαν ομαλά, μέχρι που ο Κρητικός αδελφός βγήκε εκτός εαυτού και ένα πιστόλι προστέθηκε στο “παιχνίδι”. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έπιασε ένα βάζο, το οποίο έσπασε στο κεφάλι του αδελφού και… η συνέχεια ήταν τρομακτικά απολαυστική!

“Έντρομος” ο Σάββας Πούμπουρας εισέβαλε στο σπίτι – πλατό φωνάζοντας προς τον παρουσιαστή της πρωινής ζώνη του ΑΝΤ1 πως πρόκειται, απλά, για μια καλοστημένη φάρσα!

Ο Νίκος Γεωργιάδης είχε αλλάξει δέκα χρώματα με την τροπή που πήρε η φάρσα, μέχρι όμως, που συνειδητοποίησε ότι το “θύμα” ήταν ο ίδιος και όχι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Θύμα στο Best Friend’s Fear βρέθηκε, το βράδυ της Παρασκευής, η Έλενα Κρεμλίδου. Ο Σάββας Πούμπουρας κατόρθωσε να φέρει το νεαρό μοντέλο αντιμέτωπο με τους μεγαλύτερους του φόβους με συνεργό τον καλό της φίλο και παρουσιαστή Θανάση Πασσά.

Ποια ήταν η ιστορία με την οποία… κοψοχόλιασε την Έλενα Κρεμλίδου ο Σάββας Πούμπουρας στην εκπομπή του ΑΝΤ1;

Ένας ιδιόρρυθμος παραγωγός, σκηνοθέτης έχει οργανώσει casting για τη νέα του κινηματογραφική ταινία. Ο Θανάσης παρέσυρε την Έλενα εκεί, με σκοπό να διεκδικήσουν κάποιο ρόλο και η συνέχεια έφερε την Έλενα στα όρια της.

Ας δούμε, όμως, πως αντέδρασε κατά την αποκάλυψη!

Εμφανώς αναστατωμένη στα τελευταία λεπτά της φάρσας, η Έλενα Κρεμλίδου άρχισε να… φεύγει μόλις είδε τον Σάββα Πούμπουρα μπροστά της! “Στεναχωρέθηκα! Νόμιζα ότι θα πάμε σε ταινία ρε μαλ@@@” σημείωσε προς τον καλό της φίλο, Θανάση Πασσά.