Απίστευτο! Ο Βέρτης επέβαλε κανόνα στους πελάτες του κέντρου μετά τον θάνατο του Παντελίδη


Ο Νίκος Βέρτης είναι ένας καλλιτέχνης χαμηλών τόνων και σπάνια δίνει συνεντεύξεις. Στην τελευταία του ωστόσο, καλέστηκε να μιλήσει για τον εκλεκτό του συνάδελφο, που έφυγε άδοξα από την ζωή, τον Παντελή Παντελίδη.

Για την σχέση τους, διευκρίνισε πως οι δύο τους δεν είχαν γνωριστεί ποτέ. «Δεν κάναμε παρέα ποτέ. Έτυχε να έρθει στο μαγαζί κάποιες φορές να με ακούσει. Ήξερα από τον επιχειρηματία που δούλευε ότι του άρεσε πάρα πολύ η μουσική μου και, μάλιστα, ένα βράδυ, αρκετούς μήνες πριν, δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι μου ήρθε ένα μήνυμα για ένα τραγούδι μου. Έλεγε “έχω πολύ μεγάλη τρέλα με αυτό το τραγούδι” και έγραφε κάποια σχόλια πολύ θετικά και πολύ φιλικά και από κάτω έγραφε το όνομά του», ανέφερε σε συνέντευξή του στους φοιτητές του ANT1 media lab.

Μπορεί λοιπόν οι σχέσεις τους να μην ήταν φιλικές, αλλά αλληλοεκτίμησης, όμως ο Νίκος Βέρτης, εξήγησε πόσο τον συγκλόνισε ο χαμός του Παντελή. «Ήταν ένα χαστούκι για εμάς ότι δεν είμαστε Θεοί», τόνισε και αποκάλυψε: «Την ημέρα που έγινε το ατύχημα, μέσα στα συντρίμμια, που δυστυχώς έτυχε να δω, είδα το CD μου! Ενώ δεν το γνώριζα το παιδί και χωρίς να παίζει ρόλο ότι του άρεσε η μουσική μου, συγκινήθηκα και ήταν ίσως η πρώτη φορά που έκλαψα μετά από πολλά χρόνια».

Σημαντική ήταν και η αναφορά του στον κανόνα που έχει επιβάλλει στο προσωπικό του νυχτερινού κέντρου, όπου εμφανίζεται: «Όποιος δεν μπορεί να περπατήσει και σέρνεται από το αλκοόλ, δεν του επιτρέπω να πάρει τα κλειδιά από τον παρκαδόρο. Τα κλειδιά τα παίρνω εγώ! Φεύγει με ταξί και την άλλη ημέρα που θα γυρίσει του δίνω τα κλειδιά».

 

Πηγή: athensmagazine.gr