Απίστευτη αποκάλυψη – Πασίγνωστος ηθοποιός πάσχει από AIDS;


Εδώ και μήνες κυκλοφορεί η φήμη ότι ένας από τους μεγαλύτερους σταρ πάσχει από AIDS.
Σύμφωνα με αμερικανική ιστοσελίδα, ο ηθοποιός, Charlie Sheen που φημίζεται για τα one night stand του με πόρνες, πληροφορήθηκε ότι είναι οροθετικός πριν από δυο χρόνια και έκτοτε προσπαθεί να κρατήσει κρυφή τη διάγνωση, φοβούμενος ότι οι φαν του θα στραφούν εναντίον του. Αν και δεν έχει γίνει γνωστό από πού μολύνθηκε με τον ιό του HIV, ο ηθοποιός έχει παραδεχθεί ότι έκανε χρήση ενέσιμων ναρκωτικών και ότι ερχόταν σε σεξουαλική επαφή με πόρνες, δραστηριότητες που αυξάνουν σημαντικά τον κίνδυνο μόλυνσης.

sheen

Η διάγνωση, ωστόσο, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στη ζωή του, ρίχνοντάς τον στην απελπισία και την απομόνωση. Την ημέρα σπανίως κυκλοφορεί δημόσια και βλέπει μονάχα οικογένεια και φίλους, που τον επισκέπτονται στο σπίτι του, ενώ τις νύχτες ξεσαλώνει στην προσπάθειά του να απαλύνει τον πόνο του.

«Ο μεγαλύτερος φόβος του είναι ότι δεν θα τον θυμούνται ως σπουδαίο ηθοποιό, αλλά ως κάποιον που κόλλησε τη νόσο» αναφέρει πηγή από το περιβάλλον του. «Βασανίζεται από τη σκέψη ότι η καλλιτεχνική ιδιοφυΐα του θα ξεχαστεί. Ανακοίνωσε την είδηση με βουρκωμένα μάτια στους φίλους του, αλλά ένιωσε ότι μια δημόσια παραδοχή θα κατέστρεφε τον ίδιο και τους φαν του» προσθέτει το ίδιο άτομο.

Το Radaronline ανακάλυψε τη μάχη που δίνει ο ηθοποιός με τη νόσο το 2014, ωστόσο οι εκπρόσωποι Τύπου του το διέψευσαν τότε κατηγορηματικά. Πηγές αναφέρουν μάλιστα ότι ο σταρ ξόδεψε μια μικρή περιουσία για να αγοράσει τη σιωπή των σεξουαλικών παρτενέρ του.

 

Πηγή: gossip-tv.gr