Απίστευτες δηλώσεις – Περιμένατε ποτέ η Στικούδη να κάνει όσα λέει εδώ;

Η Κατερίνα Στικούδη δεν μασά τα λόγια της και μιλά στο Weekend της εφημερίδας Αγορά για όλους και για όλα… Το «Ποια Στικούδη;» έχει γίνει ατάκα! Οι κολλητοί σου σε πειράζουν; «Ναι, με πειράζουν και οι κολλητοί μου και ο κόσμος στο δρόμο και οι followers μου στα social media. Η αλήθεια είναι πως η διαφήμιση είναι από τα ωραιότερα project που έχω συμμετάσχει… Χαίρομαι που ο κόσμος το αντιμετώπισε με χιούμορ», ανέφερε.

Για τις σέξι φωτογραφίσεις αναφέρει: «Τις σέξι φωτογραφίσεις μου θα τις κάνω άγαλμα μέσα στο σπίτι μου για να θυμάμαι πώς ήμουν τότε. Δεν έχω μετανιώσει, δεν βρίσκω κάτι κακό, διότι υπάρχει και μια πλευρά του εαυτού μου που νιώθει σέξι. Ίσως υπήρξαν 2-3 φωτογραφίσεις μου που δεν είχαν την αισθητική που εγώ θα ήθελα».

«Παλιά πήγαινα κατηχητικό και μου άρεσε πολύ να ψέλνω. Πιστεύω όμως πως δεν μπορούμε να τα βάζουμε όλα σε ένα σακί. Έχω δει πράγματα μέσα στην εκκλησία που δεν μου αρέσουν καθόλου, έχω δει όμως και κινήσεις που είναι αξιοθαύμαστες», σημείωσε.

Στο ερώτημα αν θα προτιμούσε να βγει για φαγητό με τον Γιώργο Λιάγκα ή την Ελένη Φουρέιρα λέει: «Για καφέ βγαίνουν οι φίλοι… Δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε, όμως ο κάθε Γιώργος Λιάγκας και η κάθε Ελένη Φουρέιρα έχουν την παρέα και τον κύκλο τους».

Πηγή: newsbeast.gr