Απέλυσε την manager του ο Johnny Depp λόγω οικονομικών προβλημάτων!


Σε άσχημη οικονομική κατάσταση βρίσκεται ο Johnny Depp και λέγεται ότι απέλυσε μέχρι και τη μάνατζέρ του, ισχυριζόμενος ότι δεν μπορεί να της δίνει τα ποσοστά που δικαιούται από τις συμφωνίες για τις ταινίες του και έκανε συμφωνία με μία αντίπαλη εταιρεία εκπροσώπησης.

Ο ηθοποιός τον προηγούμενο Οκτώβριο αποχώρησε από την εταιρεία UTA Tracey Jacobs, το πρακτορείο που τον εκπροσωπούσε από το 1988 όταν έπαιζε στο τηλεοπτικό σήριαλ «21 Jump Street» και τον μετέτρεψε σε έναν σταρ.

Λέγεται ότι ο «ο Depp είπε στην Jacobs και στην UTA πως δεν θέλει πλέον να πληρώνει τις προμήθειες από τις ταινίες του. Και αποχώρησε. Έτσι το αστέρι των Πειρατών της Καραϊβικής έκλεισε μία πιο συμφέρουσα συμφωνία με την εταιρεία CAA».
Ο ηθοποιός Johnny Depp δαπανά αφειδώς χρήματα και κάνει τη μεγάλη ζωή, αλλά αυτή η αλόγιστη σπατάλη τον οδηγεί σήμερα στο χείλος της καταστροφής, σύμφωνα με μήνυση που κατέθεσε ένας από τους δανειστές του σήμερα.

Τις δύο τελευταίες δεκαετίες ο 53χρονος ηθοποιός δαπανά κατά μέσον όρο δυο εκατομμύρια δολάρια μηνιαίως, σύμφωνα με την εταιρία The Management Group που μηνύει τον σταρ στο Λος Άντζελες για μια πληρωμή που εκκρεμεί.
Ο πρωταγωνιστής των «Πειρατών της Καραϊβικής» φέρεται να έχει δαπανήσει 75 εκατομμύρια δολάρια για την αγορά 14 σπιτιών, ανάμεσά τους ένας πύργος στη Γαλλία που δεσπόζει μέσα σε έκταση 180 στρεμμάτων, κατοικίες στο Χόλιγουντ, ένα λοφτ στο Λος Άντζελες ή μια φάρμα με άλογα στο Κεντάκι.