«Απαγορεύω»: Καινούρια επιτυχία για την Πέγκυ Ζήνα


Τι «απαγορεύει» η Πέγκυ Ζήνα στο καινούριο τραγούδι της που βρίσκεται καθ’ οδόν;

Η νέα επιτυχία για την Πέγκυ Ζήνα είναι γεγονός!

Μετά την τελευταία και πλατινένια δισκογραφική δουλειά της με τίτλο «Πάρα Πολλά» και επιτυχίες όπως τα τραγούδια «Έλα Γρήγορα», «Μόνη Καρδιά», «Μια Μέρα», «Με Την Πλάτη Στον Τοίχο» και «Αυτό Ζητάω Μόνο», η καλλιτέχνιδα επανήλθε γρήγορα στις επάλξεις με άλλο ένα τραγούδι που κέρδισε την εκτίμηση και την αγάπη του κοινού.

Το «Μου Λείπεις», σε μουσική – στίχους του Θάνου Παπανικολάου, απέκτησε θέση ανάμεσα στα κορυφαία ελληνικά τραγούδια, αποκομίζοντας ιδιαίτερα θετικά σχόλιο τόσο ως τραγούδι όσο και για την καλαισθησία του video clip που το πλαισίωσε οπτικά.

«Απαγορεύω»

Όπως σας πληροφορήσαμε πριν λίγες εβδομάδες, η Πέγκυ Ζήνα έχει περάσει για πολλοστή φορά την πόρτα του στούντιο προκειμένου να ηχογραφήσει τα καινούρια τραγούδια που θα μας προτείνει και θα αποτελέσουν βασικό υλικό για τον επόμενο δίσκο της.

Το πρώτο άκουσμα των σχετικών διεργασιών θα αποκαλυφθεί κατά τη διάρκεια των επόμενων ημερών, ενόσω η Πέγκυ Ζήνα συνεχίζει τις σαρωτικές εμφανίσεις με το Γιάννη Πλούταρχο.

Ένα δυναμικό τραγούδι με ερωτικό χαρακτήρα που τιτλοφορείται «Απαγορεύω» κάνει πράξη τη νέα επιτυχία για την Πέγκυ Ζήνα.

Η μουσική είναι δημιουργία του Χριστόφορου Γερμενή και οι στίχοι του Βαγγέλη Γιαννόπουλου, οι οποίοι έχουν υπογράψει και το «Διώξε Την Πίκρα». Ο τελευταίος επιπλέον έχει γράψει τους στίχους σε επιτυχίες της τραγουδίστριας όπως τα «Ματώνω», «Εγώ Τα Σπάω», «Το ‘Ξερα», «Πολύ Καλά Περνάμε» κ.ά.

Έρχεται σε αποκλειστική μετάδοση στις ραδιοφωνικές συχνότητες της χώρας από τις 6 Μαρτίου, προτού κυκλοφορήσει επισήμως τη Δευτέρα 13 Μαρτίου από τη Minos EMI / Universal.

[ot-video][/ot-video]

Πηγή: hit-channel.gr