Η Άντζελα απαντά στις επικρίσεις – «Γιατί δεν κοιτάνε όσα γίνονται στον κόσμο και βλέπουν το διαφημιστικό μου;» (Βίντεο)


​Στις αντιδράσεις που προκάλεσε το διαφημιστικό σποτ των «Jumbo» στο οποίο και πρωταγωνιστεί αλλά και στην Πρόεδρο του Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας που ζήτησε να αποσυρθεί η διαφήμιση χαρακτηρίζοντας σεξιστικό το «Χτύπα σαν Άντρας» απάντησε η Άντζελα Δημητρίου.

«Το “χτύπα σαν άντρας” που ακούγεται στην διαφήμιση δεν σημαίνει ξύλο, όπως κάποιοι το ερμήνευσαν. Στις ελληνικές ταινίες έχουμε δει να χτυπάνε χαστούκια οι άντρες στις γυναίκες και τους πειράζει η διαφήμιση. Και ο Λιάγκας με υποστήριξε λέγοντας πως το λέει και εκείνος στο γιο του για να σκληρύνει. Γιατί δεν κοιτάνε όλα αυτά που γίνονται στον κόσμο και βλέπουν το διαφημιστικό το δικό μου; Γιατί δεν κοιτάνε που έχουν γίνει όλοι δολοφόνοι και ξυπνάνε το πρωί και επειδή τους φταίει το παιδί τους, το βάζουν στο φούρνο και το σκοτώνουν; Θα έλεγα σε αυτή την κυρία(σ.σ: στην Πρόεδρο του Κέντρου Ισότητας) που δεν την ξέρω βασικά πως καλά θα κάνει να ασχοληθεί με άλλα πράγματα πιο σημαντικά. Περίμενα αυτές τις περίεργες αντιδράσεις, έκανα όμως υπομονή. Επειδή σε μία μέρα στο Internet η διαφήμιση έφτασε τα 1.000.000 κλικαρίσματα, αυτό τους πείραξε. Η επιτυχία γενικά ενοχλεί, πονάει και πειράζει. Αυτό μου συμβαίνει χρόνια τώρα. Το χαίρομαι και το απολαμβάνω που ασχολούνται μαζί μου» είπε η Άντζελα καθισμένη στον τηλεοπτικό καναπέ της Ντορέττας Παπαδημητρίου.

Παράλληλα η τραγουδίστρια μίλησε και για το πώς της έγινε η πρόταση για το διαφημιστικό.

«Ήρθε τελείως ξαφνικά η πρόταση και μου είπαν πως έχουν αλλάξει το τραγούδι μου “Ποια θυσία”. To διάβασα λοιπόν και κατάργησα κάποιες λέξεις που δεν μου άρεσαν. Πήγα στο στούντιο και το ηχογράφησα κανονικά. Θέλω να πω πώς το βουρλίζομαι επειδή είμαστε όλοι από χωριό και ξέρουμε, σημαίνει τρελαίνομαι. Αυτό το αναφέρω για κάποιους που δεν το κατάλαβαν».

 

Πηγή: star.gr