Αντώνης Ρέμος: «Δεν θα ερμηνεύσω τα ακυκλοφόρητα του Παντελίδη» (Video)


Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε ο Αντώνης Ρέμος στους μουσικούς παραγωγούς του Sfera 96,8 Μαρία Ονησιφόρου και Νίκο Βαρβαρέσο, όπως και στον δημοσιογράφο του Omikron Πιερή Παναγή.

O αγαπημένος καλλιτέχνης μίλησε επίσης για το νέο ανέκδοτο τραγούδι του Αντώνη Βαρδή, ντουέτο με τον γιό του Γιάννη Βαρδή αλλά και για τις φήμες που τον θέλουν να ερμηνεύει τα ακυκλοφόρητα τραγούδια του Παντελή Παντελίδη.

Όπως δήλωσε, δεν θα ερμηνεύσει τα ακυκλοφόρητα τραγούδια του Παντελίδη: «Δεν παίζει κάτι τέτοιο. Επειδή είμαι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος δεν θα ήθελα να τσαλαβουτάω επιφανειακά σε τέτοιες καταστάσεις. Δεν θα ήθελα, για δικό μου αυτοσκοπό, να πάρω τη δημοσιότητα με τον ξαφνικό θάνατο κάποιου ανθρώπου. Το να πάρω εγώ την επιτυχία κάποιου και να κάνω καινούριο δίσκο το θεωρώ τσαπατσουλιά, άρπα κόλλα»

«Η στιγμή που θα βγούνε, όταν επουλωθεί η πληγή μέσα μας, εμάς τους καλλιτέχνες που ζήσαμε δίπλα του και τον αγαπήσαμε και τον στηρίξαμε, όταν θα έρθει η στιγμή να αποτίσουμε φόρο τιμής στον αδικοχαμένο καλλιτέχνη, θα το κάνουμε ολοκληρωμένα όλοι μαζί, τίποτα πρόχειρο, τίποτα για προσωπικό όφελος του καθενός.» πρόσθεσε.

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/SferaRadioCyprus/videos/10154725529703056/” width=”750″ height=”400″ onlyvideo=”1″]

 

Πηγή: like.com.cy