Αντώνης Ρέμος: Από το Nammos στις… Γαλλικές Άλπεις

Το καλοκαίρι οι εμφανίσεις του Αντώνη Ρέμου στο Nammos στην Μύκονο είναι σημείο αναφοράς.
Ο τραγουδιστής αναμένεται να κάνει παρόμοιο χαμό και τον… χειμώνα καθώς θα δώσει ανάλογη συναυλία στις 29 Δεκεμβρίου στο χωριό Κουρσεβέλ στις Γαλλικές Άλπεις. Όσο για το κοινό του; Θα είναι για ακόμη μία φορά Έλληνες εφοπλιστές, επιχειρηματίες από τη Ρωσία, κοσμικοί Αθηναίοι και βεβαίως celebrities. Μάλιστα, το πολυτελές Nammos Courchevel 1850, όπως ονομάζεται το στέκι των μεγιστάνων της Ευρώπης, που στεγάζεται σε ένα εντυπωσιακό σαλέ 1.000 τ.μ., ανακοίνωσε ήδη την εμφάνιση του Ρέμου μέσω διαδικτύου, αναρτώντας το πόστερ της λαμπερής βραδιάς, όπου αναφέρεται πως ο Αντώνης Ρέμος θα βρεθεί «στην κορυφή του κόσμου».
Σύμφωνα με την «Espresso», υπάρχουν ακόμη διαθέσιμα τραπέζια για τη λαμπερή βραδιά. Ωστόσο, αυτές τις μέρες γίνεται … μάχη μεταξύ των πιο φανατικών θαυμαστών του τραγουδιστή, που διαθέτουν «γερά» πορτοφόλια, ώστε να εξασφαλίσουν θέσεις κοντά στο stage. Παράλληλα, βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία των ρεζερβέ για τις σαμπάνιες των 15 και 30 λίτρων Armand De Brignac Brut Gold, Grande Cuvee, Chrystal, αλλά και Moet&Chanton.
Οι φαν του Έλληνα τραγουδιστή και λάτρεις του σκι, που θα δώσουν το «παρών» στο Nammos Courchevel 1850, για την τιμή εισόδου θα πληρώσουν 400 ευρώ το άτομο. Επομένως, μία παρέα τεσσάρων ατόμων θα καταβάλει 1.600 ευρώ για ένα γενναίου μενού a la cart, που θα περιλαμβάνει πικάντικο ορεκτικό καβουριού, μια σαλάτα Nammos, γαρίδες τηγανητές, εκλεκτή μπριζόλα μοσχαριού σερβιρισμένη με πατάτες φούρνου και ποικιλία σπιτικών γλυκών. Λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά: Στα 400 ευρώ δεν συμπεριλαμβάνονται τα ποτά. Διοργανωτές της χλιδάτης βραδιά δεν είναι άλλοι από τους επιχειρηματίες του καλοκαιρινού μυκονιάτικου Nammos.