ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ: Ένα Βιβλίο με τα καθημερινά επαναλαμβανόμενα κοινωνικά προβλήματα


ΟΙ ΚΑΘΑΡΕΣ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΟ “HOPE FOR CHILDREN”.

Κυκλοφόρησε πρόσφατα στο Λονδίνο ένα βιβλίο του συμπατριώτη μας δημοσιογράφου Νίκου Παπαδόπουλου με τίτλο ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ. Πρόκειται για ένα βιβλίο με κοινωνικά κυρίως θέματα, τα οποία ο συγγραφέας δημοσίευε τη περίοδο 2001-2006 στην παροικιακή εφημερίδα “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”, που εκδίδεται στο Λονδίνο. 

Σύμφωνα με τον συγγραφέα, στα κείμενα υπάρχει η διαχρονικότητα και συγκρίνονται με τη σημερινή πραγματικότητα, βλέποντας ότι τα ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ προβλήματα που μας απασχολούσαν τότε, συνεχίζουν να μας απασχολούν και σήμερα και όπως προβλέπει…θα μας απασχολούν και στο μέλλον. 

Συγκεκριμένα γράφει:

“Αυτά τα κείμενα, από τη στήλη μου ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ της εφημερίδας “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ” γραφόντουσαν από τη καθημερινότητα μας και έβγαιναν από την ανθρώπινη και προσωπική μου εμπειρία…  

Τα προβλήματα λοιπόν του χθες, υπάρχουν και σήμερα και θα συνεχίσουν και αύριο. Αυτά που πέρασαν και είδαν τα μάτια τους οι προηγούμενες γενεές, δυστυχώς θα έχουν να αντιμετωπίσουν και τα παιδιά και τα εγγόνια μας και που εύχομαι όμως τα προβλήματα να λιγοστέψουν και να καλυτερέψει η ποιότητα ζωής …”

Ο συγγραφέας είναι αρκετά ευαισθητοποιημένος με τα παιδικά οικογενειακά προβλήματα και γι’ αυτό σε συνεργασία με το “Hope For Children” διαθέτει τα καθαρά έσοδα από την πώληση του βιβλίου στον ανθρωπιστικό αυτό Οργανισμό, ευχόμενος παράλληλα σε όλα τα νέα παιδιά και τις ερχόμενες γενεές να ζήσουν μια καλύτερη ζωή απ΄ αυτή που έχουμε σήμερα, σε μια ΕΛΕΥΘΕΡΗ Κύπρο.