Ανοικτή Ακαδημία των Πολιτών- Ασφάλεια στο διαδίκτυο για παιδιά και γονείς


Τα τεχνολογικά άλματα πολύ συχνά δεν ακολουθούνται από το εκπαιδευτικό σύστημα. Γονείς και εκπαιδευτικοί βρίσκονται σε καταστάσεις τις οποίες δεν γνωρίζουν πώς να αντιμετωπίσουν.

Πώς μπορούμε να προστατευτούμε στο διαδίκτυο; Πώς μπορούμε να διδάξουμε τα παιδιά να αντιμετωπίζουν με κριτική σκέψη τα όσα συναντούν στο διαδίκτυο; Πώς μπορούμε να προστατεύσουμε τα ευαίσθητα δεδομένα μας στον κυβερνοχώρο;

Το Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Στροβόλου, η Τράπεζα Κύπρου και ο Οργανισμός Reaction, σας προσκαλούν στην τέταρτη διάλεξη της Ανοικτής Ακαδημίας Πολιτών. Εντάσσεται στο πλαίσιο της δράσης #VirtualHomeCY του Δικτύου SupportCY, και έχει ως θέμα:

«Ασφάλεια στο διαδίκτυο για παιδιά και γονείς»

Ομιλητής: Ντίνος Παστός, Ειδικός σε θέματα ασφάλειας διαδικτύου

Η παρουσίαση θα μεταδίδεται ζωντανά στο Facebook από τη σελίδα του Support CY, του Οργανισμού Reaction και του Δήμου Στροβόλου την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021, στις 18:30.

Στόχος της διάλεξης είναι να δοθεί καθοδήγηση σε θέματα προστασίας των παιδιών κατά τη χρήση του διαδικτύου, καθώς και εκπαίδευσης των εφήβων για αυτοπροστασία τους από τους κινδύνους στο διαδίκτυο. Παράλληλα, ο Ντίνος Παστός θα απαντήσει στα δικά σας ερωτήματα, τα οποία μπορείτε να στείλετε στο info@reactioninternational.org

Περισσότερες πληροφορίες: 22264268