Ανοίγει την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου το νέο SUPERHOME CENTER Λακατάμιας


Η εταιρεία Superhome Center (DIY) Ltd, μέλος του Συγκροτήματος Ermes και του Ομίλου CTC, ανακοινώνει ότι το ΝΕΟ της πολυκατάστημα στη Λακατάμια (πλησίον Nicosia Mall) ανοίγει τις πόρτες του για το κοινό από την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021. 

Το νέο πολυκατάστημα Superhome Center συνολικού εμβαδού 7.500 τμ, το οποίο  περιλαμβάνει και καφετέρια Ergon to Go, είναι το μεγαλύτερο πολυκατάστημα της αλυσίδας Superhome Center, το τρίτο κατά σειρά κατάστημα στη Λευκωσία και το έκτο συνολικά Παγκύπρια.

Τα πολυκαταστήματα Superhome Center από το 1999 πρωτοπορούν στον τομέα  του DIY & Home Improvement και σήμερα αποτελούν  τη μεγαλύτερη αλυσίδα, στον τομέα τους, στην κυπριακή αγορά.

Μέσα από συνεχείς προσφορές προϊόντων, ποικιλία επιλογών, πολιτική χαμηλών τιμών, εξειδικευμένες υπηρεσίες, άριστη εξυπηρέτηση κατά και μετά την αγορά, αλλά και με ηλεκτρονικό κατάστημα e-shop, τα Superhome Center διαχρονικά έχουν κερδίσει το σεβασμό  και την προτίμηση του κύπριου καταναλωτή.

Υπενθυμίζουμε ότι όλα τα πολυκαταστήματα Superhome Center λειτουργούν καθημερινά από Δευτέρα μέχρι Σάββατο, μεταξύ των ωρών 08:00-20:00 και την Κυριακή από τις 10:00-19:00.