Άννα Βίσση: Οι απίστευτες μεταμφιέσεις της στο πάρτι μασκέ του «Hotel Ερμού»


Το δικό της ρυθμό στις Απόκριες έδωσε η Άννα Βίσση, κάνοντας, για ακόμα μία χρονιά, απίστευτες μεταμφιέσεις στη σκηνή του «Hotel Ερμού»!

Αρχικά, η Άννα Βίσση εμφανίστηκε με goth-punk στυλ και στη συνέχεια ως Harley Quinn από την ταινία «Birds of Prey», ενώ τη στιγμή που ερμήνευσε την επιτυχία «Φλεγόμενος Τροχός», που περιέχεται στο πρόσφατο album της «Ηλιοτρόπια» που κυκλοφορεί από την Panik Gold, ανέβασε στη σκηνή και… το «alter ego» της από το music video του τραγουδιού!

Η «απόλυτη Ελληνίδα star» παρέσυρε το κοινό σε ένα μοναδικό πάρτι μασκέ. Μάλιστα, μεταξύ εκείνων που παραβρέθηκαν στο πάρτι ήταν ο Νίκος Μουτσινάς, η Ελεονώρα Ζουγανέλη, η Μαρία Σολωμού, η Μαίρη Συνατσάκη και η Κατρίνα Τσάνταλη.

Εδώ και πέντε συνεχόμενα χρόνια που εμφανίζεται στο «Hotel Ερμού», η Άννα Βίσση έχει κάνει θεσμό το αποκριάτικο πάρτι. Πλήθος κόσμου και celebrities διασκεδάζουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τις μεγάλες επιτυχίες της και τις δυνατές ερμηνείες της, ενώ η ίδια εκπλήσσει κάθε φορά με τις εντυπωσιακές μεταμφιέσεις της!