Άννα Βίσση – «Hotel Ερμού»: Extra shows όλες τις Τετάρτες του Γενάρη!


Η Άννα Βίσση και το «Hotel Ερμού» πρωτοπορούν για ακόμα μία χρονιά και καθιερώνουν extra shows κάθε Τετάρτη για όλο τον Ιανουάριο (11/1, 18/1 και 25/1)!

Η «απόλυτη Ελληνίδα star» και η ανατρεπτική μπάντα της μας κλείνουν ραντεβού για 7η χρονιά στο «Hotel Ερμού», με τις εμφανίσεις τους να γίνονται sold out κάθε εβδομάδα.

Εκτός από κάθε Παρασκευή και Σάββατο, shows έγιναν τις τρεις προηγούμενες Τετάρτες με το κοινό να ανταποκρίνεται θερμά και να γεμίζει τον όμορφο χώρο του «Hotel Εμού», ζώντας την ασυναγώνιστη μουσική εμπειρία που χαρίζει η Άννα Βίσση.

Ανταποδίδοντας την αγάπη και την ανταπόκριση του κόσμου, η Άννα Βίσση και το «Hotel Ερμού» συνεχίζουν τα extra shows όλες τις Τετάρτες του Γενάρη, κάνοντας συναρπαστικά τα μέσα της εβδομάδας!

Με τις τεράστιες και διαχρονικές επιτυχίες της πολυετούς καριέρας της, το super επιτυχημένο single «Αίμα» και το ολοκαινούργιο hit «Gazoza» που κυκλοφορεί από την Panik Gold, τις γεμάτες ψυχή ερμηνείες της και το «εκρηκτικό» πάθος της, η Άννα Βίσση συνεπαίρνει το κοινό σε μουσικά μονοπάτια αλλιώτικα από τα άλλα.

Κάθε Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο, το «Hotel Ερμού» ανοίγει τις πόρτες του και… απογειώνει τις αισθήσεις!

Το μήνυμα της Άννας Βίσση για τα extra shows: 
https://www.instagram.com/p/CnNEsixKEDl