Αγγελική Ηλιάδη: «Προβάλλω την προσωπική μου ζωή γιατί το θέλω» (Video)

Η Αγγελική Ηλιάδη ήταν καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «The 2night show». Ο παρουσιαστής μεταξύ άλλων της είπε πως δεν του αρέσει η έκθεση που κάνει μέσω των social media.

Η τραγουδίστρια του απάντησε: «Σε πληροφορώ ότι εγώ τα τελευταία χρόνια, θέλω να είμαι όσο πιο ειλικρινής γίνεται και να κάνω αυτό που τη δεδομένη στιγμή με κάνει να νιώθω καλά. Αν ανεβάσω μία φωτογραφία με το σύντροφό μου, θα το κάνω γιατί το θέλω, όχι για να δείξω κάτι ούτε για να εκμεταλλευτώ κάτι από αυτό». Όσο για την προβολή των παιδιών της, δήλωσε: «Μα είναι το καμάρι μου»!

Ο Άρνι της είπε: «Στο εξωτερικό όλοι οι star κάνουν αυτό που κάνεις εσύ» και η Αγγελική του απάντησε: «Στο εξωτερικό νιώθουν όλοι ελεύθεροι και παρουσιάζουν αυτό που είναι στην πραγματικότητα. Εμένα δεν μου αρέσει να δείχνω την εικόνα μου επάνω στη σκηνή που θα είμαι για μισή ώρα. Αυτή είναι η δουλειά μου. Η Αγγελική όμως είναι και όλα τα υπόλοιπα. Είμαι τραγουδίστρια, είμαι μαμά, είμαι με έναν άνθρωπο και δείχνω όλο τον εαυτό μου. Όλο αυτό το δίνω πολύ ειλικρινά στον κόσμο και νιώθω ότι με αγαπάει».

 

Πηγή: gossip-tv.gr