Ανδρόνικος: «Τάχα αληθινό»


Ανδρόνικος: «Τάχα αληθινό»(Digital single)

Κυκλοφορεί το νέο τραγούδι του Ανδρόνικου.

Ένα από τα πιο αξιόλογα και επιτυχημένα μουσικά δίδυμα, που έχουν βρει την απόλυτα πετυχημένη ισορροπία μεταξύ σύνθεσης και στίχου και έχουν βάλει το προσωπικό τους στίγμα στη σύγχρονη μουσική σκηνή, ο Νίκος Μερτζάνος και η Βίκυ Γεροδόθωρου υπογράφουν το νέο τραγούδι του Ανδρόνικου «Τάχα αληθινό»!

Μια σύμπραξη που ο Ανδρόνικος επιδίωξε ως συνέχεια των τελευταίων συνεργασιών του, όπως αυτήν με τον Στέφανο Κορκολή, τη Πέννυ Μπαλτατζή αλλά και παλαιότερων, όπως αυτήν με τους Γιάννη Σπανό, Γιώργο Χατζηνάσιο, Κώστα Χατζή, Αντώνη Μιτζέλο, Λάκη Παπαδόπουλο, Ευσταθία και άλλων.

Το «Τάχα Αληθινό» είναι μια σύγχρονη ρυθμική μπαλάντα, με δυνατό στιχουργικό «φορτίο» από τη Βίκυ Γεροθόδωρου, και το χαρακτηριστικό εκρηκτικό ήχο από το Νίκο Μερτζάνο. Μια υπέροχη στιγμή των δύο δημιουργών που ο Ανδρόνικος επισφραγίζει με μια ώριμη και δυναμική ερμηνεία.

Πολύτιμος συνεργάτης ο ταλαντούχος Δημήτρης Σιάμπος που υπογράφει την ενορχήστρωση και την παραγωγή του τραγουδιού.

Με αυτό το τραγούδι ο Ανδρόνικος εγκαινιάζει τη συνεργασία του με το Ogdoo Music Group.

Βρείτε το «Τάχα αληθινό» σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες εδώ: https://orcd.co/tahaalithino

Credits:

 

Μουσική: Νίκος Μερτζάνος

Στίχοι: Βίκυ Γεροθόδωρου

Ενορχήστρωση/Παραγωγή: Δημήτρης Σιάμπος

Φωνητικά: Ανδρόνικος, Νίκος Μερτζάνος

Ηχογράφηση, μίξη: Σωτήρης Ζηλιασκόπουλος @ Antart Studios

Mastering: Abelino Khai SP

 

Ο Aνδρόνικος έχει εμφανιστεί στη σκηνή μαζί με τους Γιάννη Σπανό, Γιώργο Χατζηνάσιο και Κώστα Χατζή με τους οποίους συνεργάστηκε και δισκογραφικά στον πρώτο του προσωπικό δίσκο με τίτλο «Προσεχώς» (2011).

Το 2016 κυκλοφόρησε το δεύτερο album του, που περιλαμβάνει τραγούδια του Στέφανου Κορκολή, του Αντώνη Μιτζέλου και της Ευσταθίας σε στίχους Λίνας Δημοπούλου, Ρεβέκκας Ρούσση, Μαρίας Παπαδάκη και Κυριάκου Ντούμου.

Το Νοέμβριο του 2019 συνεργάστηκε δισκογραφικά με τον Λάκη Παπαδόπουλο και τον Παντελή Αμπαζή στο τραγούδι «Η ζωή είναι τραμπάλα».

Το 2020 κυκλοφόρησε τα single «Θα’ θελα πολύ» (Στέφανος Κορκολής / Ρεβέκκα Ρούσση) και «Με χίλια πάει η καρδιά» (Πέννυ Μπαλτατζή)

Το 2021 κυκλοφόρησε το single «Ποιό παραμύθι να σου πω» (Πέννυ Μπαλτατζή / Σταύρος Σταύρου) που οπτικοποιήθηκε απο τον Θάνο Αγγέλη.

Πέρα από τη μουσική έχει συμμετάσχει ως ηθοποιός σε αρκετές θεατρικές παραστάσεις.

 

Καλή ακρόαση,

Ogdoo Music Group