Ανδρόνικος: Επιστρέφει με νέο ήχο σε live sessions – έκπληξη!


Με νέο ήχο και αισθητική επιστρέφει ο Ανδρόνικος, παρουσιάζοντας τέσσερα ζωντανά ηχογραφημένα τραγούδια, προϊδεάζοντας μας για τη νέα μουσική ταυτότητα που θα έχουν τα καινούργια του τραγούδια που θα κυκλοφορήσουν σύντομα.

Στα τέσσερα αυτά τραγούδια, ο Ανδρόνικος μας παρουσιάζει ένα πιο πειραματικό, σκοτεινό και καινοτόμο ήχο, με έντονες κιθάρες, ηλεκτρονικά στοιχεία και λιτές ενορχηστρώσεις, που συμπλέουν με τα διεθνή πρότυπα της εποχής.

Επιλέγει να μας παρουσιάσει νέες εκτελέσεις σε δύο παλιά του τραγούδια, το «Φωτοβολίδα, Φως Μου» (Στέφανος Κορκολής / Ρεβέκκα Ρούσση) και το «Μια Στιγμή» (Ευσταθία), που ακούγονται αγνώριστα σε σχέση με τις αρχικές. Παράλληλα δοκιμάζει δύο αγαπημένα του τραγούδια, τις «Μέλισσες» (Γιώργος Καζαντζής / Ελένη Φωτάκη) και το «Δεν Είμαι Άλλος» (Θάνος Μικρούτσικος / Μάνος Ελευθερίου).

Υπεύθυνος για το νέο, μινιμαλιστικό ήχο των ενορχηστρώσεων, ο Δημήτρης Σιάμπος, που θα είναι ο παραγωγός και των νέων τραγουδιών του Ανδρόνικου που θα κυκλοφορήσουν σύντομα.

Η ηχογράφηση και η ατμοσφαιρική κινηματογράφηση, έγιναν στο studio Antart, που βρίσκεται στον ιστορικό χώρο που γίνονταν οι ηχογραφήσεις των τραγουδιών της Finos Films.

CREDITS
Ενορχήστρωση/ Παραγωγή: Δημήτρης Σιάμπος
Πιάνο: Γιώργος Πανταζής
Ηλεκτρική κιθάρα: Στέφανος Γεωργιτσόπουλος
Τύμπανα: Χρήστος Μούχλιας
Ηχογράφηση/ Μίξη: Νίκος Κόλιας @ Antart Studios
Σκηνοθεσία/ Editing: Θάνος Αγγέλης
Δ. Φωτογραφίας: Παντελής Κονσολάκης
Παραγωγή video: Angelis Films Ltd / Pikon Photography

2021 PANIK OXYGEN