Ανδρέας Γεωργίου: «Το Μπρούσκο με εξιτάρει κάθε μέρα πιο πολύ!»


Νέα σεζόν και τρίτος κύκλος επεισοδίων για το «Μπρούσκο». Υπάρχουν πράγματα που αλλάζουν;

«Υπάρχουν νέα πρόσωπα που έχεις ήδη σχεδιάσει να έρθουν στους δέκτες μας; Εννοείται πως θα συμβούν καινούργια πράγματα. Έχουμε πολλές ανατροπές και εκπλήξεις στο τελευταίο επεισόδιο, που θα δώσουν τη σκυτάλη στον τρίτο κύκλο. Έχουμε καινούργια πρόσωπα, όπως η Κοραλία Καράντη, ο Μάνος Γαβράς, ο Χάρης Γρηγορόπουλος και η Ειρήνη Μπαλτά» τόνισε ο Ανδρέας Γεωργίου στο TV Έθνος.

Like Music.Net.Cy on facebook!

– Για έναν δημιουργό, αλλά και για έναν ηθοποιό είναι πιο εύκολο ή πιο δύσκολο το να μένει για πολλά χρόνια στην ίδια δουλειά, από το να δοκιμάζεται κάθε σεζόν σε κάτι καινούργιο;
«Δεν είναι δύσκολο όταν υπάρχει εξέλιξη σε αυτό που κάνεις και νιώθεις ότι καλλιτεχνικά ακόμα έχει να σου προσφέρει πράγματα. Το «Μπρούσκο» δεν με έχει κουράσει καθόλου, αντιθέτως κάθε μέρα με εξιτάρει ακόμα πιο πολύ.»

– Έχεις τον φόβο της… επανάληψης; Φοβάσαι μην πέσεις σε αυτήν την παγίδα;
«Κανείς δεν θέλει να πέσει σε αυτήν την παγίδα. Νομίζω ότι την πατάει όποιος εφησυχάζει και εγώ αυτό δεν το έχω καθόλου. Δεν είμαι τύπος που βολεύομαι.»

– Όταν μια δουλειά συνεχίζεται επί μακρόν, το κλίμα ανάμεσα στους συντελεστές της πώς είναι; Γίνονται όλοι μία οικογένεια ή μήπως παραγνωρίζεσαι και με τον άλλο;
«Όταν αυτό που τους ενώνει είναι η ανάγκη της εξέλιξης, τότε τίποτα απ’ όλα αυτά δεν ισχύει. Υπάρχουν η αγάπη, ο σεβασμός και, σίγουρα, η στήριξη. Μόνο έτσι μπορεί να βγει η δουλειά χωρίς να είναι αγγαρεία.»

– Υπήρξαν στιγμές που να ένιωσες πως ξεφεύγεις ή είχες πάρει νωρίτερα τα… μέτρα σου;
«Ξεφεύγω» γενικά μόνο σε καλλιτεχνικό επίπεδο, γιατί μου αρέσει να ξεπερνάω τον εαυτό μου και να δοκιμάζω νέα πράγματα, όπως και να δοκιμάζομαι. Ολα τα άλλα μου φαίνονται απλά, σαν ένα… παιχνίδι.»

Πηγή: gossip-tv.gr