Ανδρέας Αθανασόπουλος: “Αποδέχομαι τον τίτλο του γκρινιάρη στο GNTM” – Οι σπουδές οινολογίας και το modeling


Ο  Ανδρέας Αθανασόπουλος ήταν καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου και του  «The 2Night Show» το βράδυ της Τετάρτης. Ο τρίτος φιναλίστ του «GNTM3» μίλησε  για τη συμμετοχή του στο ριάλιτι μόδας και για τους συμπαίκτες του. Σχολίασε, επίσης, τη συμπεριφορά και τις έντονες αντιδράσεις του και εξήγησε αν τελικά πήρε επάξια τον τίτλο του «γκρινιάρη» μέσα στο σπίτι.

Πώς ένα παιδί της επαρχίας, όπως δηλώνει ο ίδιος, κατάφερε να συνδυάσει τις σπουδές στην Οινολογία με το modeling; Πώς μπήκαν στο βιογραφικό του συνεργασίες με μεγάλα ονόματα εταιριών στον χώρο της μόδας;

Είμαι παιδί της επαρχίας. Μεγάλωσα στην Αμαλιάδα. Ζω στην Αθήνα με την αδελφή μου. Είμαι στο τρίτο έτος της οινολογίας!Οι γονείς μας δεν μας πίεσαν ποτέ για τις σπουδές μας. Ήταν η επιθυμία μου να σπουδάσω οινολογία.

Πώς βρέθηκε στο χώρο του modeling: Πήγα να βγάλω μια φωτογραφία δελτίου και ο φωτογράφος βλέποντάς με μου είπε. Εσύ πρέπει να γίνεις μοντέλο ή ηθοποιός. Έστειλα μια φωτογραφία από ένα πάρτι σε ένα πρακτορείο και τους άρεσα! Με το που ξεκίνησα, έκανα την πρώτη μου δουλειά στο Μιλάνο. Εκεί περίμενα τυχαία στην ουρά και ενώ δεν επιτρεπόταν. Επειδή περίμενα πολλή ώρα μπήκα και τους άρεσα! Όλα ξεκίνησαν τυχαία και τυχαία, μου πάνε όλα πάρα πολύ καλά. Όταν μου ήρθε το mail από την Τrussardi, ότι πήρα τη δουλειά, έμεινα με το στόμα ανοιχτό.

Για το GNTM: “Αποδέχομαι τον τίτλο του γκρινιάρη στο GNTM. Έτσι όπως φάνηκε, ήμουν, αλλά δεν ήμουν μόνο αυτό. Πολλές φορές είπα βλέποντας τον εαυτό μου “εντάξει σταμάτα” σε κάποια σχόλια που έκανα. Είμαι χαρούμενος που πήγα στο GNTM. Θα το ξαναέκανα αλλά λίγο πιο χαρούμενα. Ο Ηρακλής και η Παρασκευή τα πήγαν πολύ καλά στις φωτογραφίσεις. Και οι δυο ήθελαν για πολλούς λόγους το έπαθλο και τους δίνω συγχαρητήρια”.

Πηγή : tlife.gr