Αναβάλλει ξεναγήσεις και γευστικές δοκιμές κρασιών το Οινοποιείο Κυπερούντας.Λόγω των τελευταίων εξελίξεων γύρω από την εξάπλωση του COVID-19


Έχοντας αξιολογήσει τα δεδομένα των τελευταίων ημερών και τη διαφοροποίηση της επιδημιολογικής κατάστασης του νησιού, η διεύθυνση του Οινοποιείου Κυπερούντας ενημερώνει το κοινό ότι αναβάλλει ξεναγήσεις στις εγκαταστάσεις και αμπελώνες του, καθώς και για τις γευστικές δοκιμές κρασιών.

Με έντονο το αίσθημα της ευθύνης και της υπευθυνότητας που διακατέχει τον Όμιλο Φώτος Φωτιάδης (Photos Photiades Group) και λόγω των εξελίξεων γύρω από την εξάπλωση του COVID-19 στη χώρα μας, το Οινοποιείο Κυπερούντας έχει λάβει την πιο πάνω απόφαση με ισχύ για όσο διάστημα καταστεί απαραίτητο.

Όπως αναφέρει σχετικά η διεύθυνση, «η υγεία και η ασφάλεια των επισκεπτών και του προσωπικού, είναι για εμάς υψίστης σημασίας, ιδιαίτερα την περίοδο του τρύγου που διανύουμε τώρα. Μια εξαιρετικά σημαντική περίοδος για το οινοποιείο, η οποία δεν πρέπει να επηρεαστεί. Ευχόμαστε σε όλους τους οινοποιούς του τόπου μας καλό τρύγο και ελπίζουμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες σύντομα».

Σημειώνεται ότι η λειτουργία του Οινοποιείου Κυπερούντας συνεχίζει κανονικά, λαμβάνοντας όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα ασφάλειας και υγιεινής τα οποία προβλέπονται στο σχετικό πρωτόκολλο του Υπουργείου Υγείας.

Για το Οινοποιείο Κυπερούντας
Υπενθυμίζεται ότι το Οινοποιείο Κυπερούντας λειτούργησε για πρώτη φορά το 1998, ξεκινώντας τις πρώτες του οινοποιήσεις. Έχοντας πάντα ως γνώμονα την απαράμιλλη ποιότητα, τη συνέπεια και το πάθος για την παραγωγή ποιοτικών κρασιών, την καινοτομία και την άριστη σχέση ποιότητας και τιμής, το Οινοποιείο Κυπερούντας παράγει μια μεγάλη γκάμα εκλεκτών κρασιών. Ο αμπελώνας του οινοποιείου βρίσκεται σε ένα από τα μεγαλύτερα υψόμετρα στην Ευρώπη, σε 1400 μέτρα ύψος, ενώ η περιοχή επιλέχθηκε λόγω του ιδανικού κλίματος και του ποιοτικού δυναμικού του αμπελώνα.