Ανατροπή στο διαζύγιο Λιάγκα-Σκορδά! Η μεγάλη αποκάλυψη στενού συνεργάτη του πρώην ζευγαριού


To διαζύγιό τους έσκασε σαν βόμβα! Με μια κοινή τους δήλωση η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας ανακοίνωσαν πως ύστερα από έξι χρόνια γάμου και την απόκτηση δυο παιδιών δεν είναι πλέον μαζί.

Όπως είναι αναμενόμενο από την ώρα που έγινε γνωστό πως οι δυο παρουσιαστές χωρίζουν οι πληροφορίες που έρχονται στο φως για το πρώνη ζευγάρι είναι πολλές. Αυτό ωστόσο που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι η αποκάλυψη στενού τους συνεργάτη στη Real News που αλλάζει τα όσα μέχρι στιγμής γνωρίζαμε για το ζευγάρι. Και αυτό γιατί όλοι νόμιζαν πως εδώ και λίγο διάστημα οι δυο τους μένουν σε ξεχωριστά σπίτια. Συγκεκριμένα πηγή αναφέρει πως συνεχίζουν να μένουν μαζί, όμως και οι δυο τους κάνουν τις πρώτες κινήσεις για να μείνουν χωριστά.

Η καθημερινότητά τους δεν έχει αλλάξει πολύ, αφού κύριο μέλημα και των δύο είναι τα παιδιά τους, ο πεντέμισι χρόνων Γιάννης και δυόμισι χρόνων Δημήτρης.Ο Γιώργος και η Φαίη τα Σαββατοκύριακα αφιερώνουν πολύ χρόνο στα αγγελούδια τους κάνοντας μαζί τους πολλές δραστηριότητες.

Άνθρωπος από το περιβάλλον της δουλειάς τους αναφέρει χαρακτηριστικά πως Γιώργος και Φαίη, μπορεί να χώρισαν, ο ένας ωστόσο μένει σημαντικός στη ζωή του άλλου, αλλά και άτομο από το φιλικό περιβάλλον του πρώην ζευγαριού τονίζει πως ο ένας συνεχίζει να νοιάζεται για τον άλλον.Πώς θα μπορούσε άλλωστε να μη συμβαίνει αυτό όταν οι δυο τους έχουν δύο υπέροχα παιδιά που πάντα θα τους ενώνουν;

Ο Γιώργος Λιάγκας πάντως δεν φαίνεται να σκάει.

Πηγή: Youweekly.gr