Αναστάσιος Ράμμος: «Δεν έχω ξεχάσει την εποχή που δούλευα στη λαϊκή»


Ο τραγουδιστής και συνθέτης παραμένει ταπεινός

O Aναστάσιος Ράμμος ήταν καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου και απέδειξε πόσο προσγειωμένος είναι παρά το γεγονός ότι οι επιτυχίες του είναι αναρίθμητες αφού έχει γράψει τραγούδια για καλλιτέχνες όπως η Ελένη Φουρέιρα, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς.

«Πάντα ονειρευόμουν να συνεργαστώ με όλους αυτούς τους καλλιτέχνες, δεν περίμενα ότι θα συμβεί τόσο γρήγορα».

Ο παρουσιαστής τον ρώτησε αν θυμάται την εποχή που δούλευε στη λαϊκή. «Ναι. Αύριο θα πάω στην οικοδομή να βοηθήσω έναν φίλο να κάνω μεροκάματο» είπε.

Μάλιστα είχε ανεβάσει στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο φτιάχνει πατώματα.

Ο τραγουδιστής έχει δουλέψει και ως πωλητής ηλεκτρικών συσκευών και ο Γρηγόρης έστησε δύο πάγκους με ρούχα και ηλεκτρικές συσκευές και ο Αναστάσιος μπήκε αμέσως στο κλίμα και άρχισε να πουλάει!

 

Ο τραγουδιστής δήλωσε ότι από την καραντίνα μακραίνει τα μαλλιά του και έχει σκοπό να τα κρατήσει μακριά προτού μιλήσει για το Just the 2 of us για το οποίο ακούγεται ότι θα είναι ζευγάρι με την Κατερίνα Ζαρίφη.

«Κάτι ακούγεται, δεν είναι ακόμη κάτι σίγουρο, μιλάω γιατί είναι και ωραίο σόου αλλά για να λέμε και την αλήθεια μπορεί να μην ανοίξει κανένα μαγαζί και θέλω να δουλέψω».

Για το αν θα είναι με την Κατερίνα Ζαρίφη είπε ότι «σε περίπτωση που ήταν η Ζαρίφη δεν θα πήγαινα με άλλον άνθρωπο».

Όπως είπε είναι αυτοδίδακτος καθώς έμαθε κιθάρα με φίλους, από το διαδίκτυο και εμπειρικά κάτι που του δίνει επιπρόσθετη αξία.

 

Πηγή : znews.gr