Ανανέωση Στρατηγικής Συνεργασίας: Cablenet x Pafos FC.


Και οι δύο εξελίσσονται ραγδαία…και οι δύο στοχεύουν ψηλά!

Cablenet και Pafos FC συμπορεύονται για 3+3 χρόνια!

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώνουμε σήμερα την επέκταση της συνεργασίας μας με την Pafos FC για την επόμενη τριετία (2024-2027) και με προοπτική επέκτασης για ακόμη 3 χρόνια(2027-2030)!

Η Cablenet από το 2019 αποτελεί την πλατφόρμα που στηρίζει ενεργά το Κυπριακό ποδόσφαιρο κι έχει εμπλακεί στα κοινά του αθλήματος με σκοπό την αναβάθμιση του, παρουσιάζοντας τα αθλητικά γεγονότα με τεχνογνωσία αλλά και σεβασμό προς τον τηλεθεατή και το φίλαθλο κοινό.

Η σχέση μας με την Pafos FC είναι αμφίδρομη και ειλικρινής, με την ομάδα που πίστεψε από το ξεκίνημά μας στην σωστή προβολή αλλά και ανάπτυξη της πλατφόρμας μας σε όλη τη Κύπρο. Η Pafos FC αποτελεί μια ανερχόμενη δύναμη στον χώρο του Κυπριακού ποδοσφαίρου κάτι που φάνηκε και τη φετινή σεζόν με αποκορύφωμα την κατάκτηση του φετινού κυπέλλου.

Γνωρίζοντας τη δυναμική της ομάδας αλλά και της επαρχίας ολόκληρης, θέλαμε να κρατήσουμε ενεργή τη στενή μας σχέση ανανεώνοντας τα Τηλεοπτικά δικαιώματα για ακόμη μια τριετία και με βάθος επέκτασης για ακόμη τρία χρόνια, ελπίζοντας ότι οι διακρίσεις μαζί της θα είναι μεγαλύτερες.

Στην εκδήλωση μίλησαν οι CEO των Cablenet και Pafos FC οι οποίοι αναφέρθηκαν αρχικά και στις πυρκαγιές που έπληξαν χωριά της Πάφου αλλά και στην αναγκαιότητα να στηριχθούν οι συμπολίτες μας.

Οι κύριες τοποθετήσεις τους:

Ιωάννης Μαυρίδης CEO Cablenet :

« Καταρχάς να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα και την ηγεσία της Pafos FC για την κατάκτηση του φετινού Κυπέλλου. Είναι μία αναγνώριση της προόδου που έκανε η ομάδα. Κι εμείς αυτό κυνηγάμε για την Cablenet. Θέλουμε να καταλαμβάνουμε στόχους και να βλέπουμε ψηλότερα.»

Ποιοι ήταν οι λόγοι ανανέωσης: «Ξεκινήσαμε από χαμηλά και με συνέπεια ανεβαίνουμε ως εταιρεία. Η πρόοδος της Pafos FC είναι και η αναγνώριση της επιτυχίας της Pafos FC. Έχουμε βάλει ορίζοντα για να αναβαθμίζουμε συνεχώς το προϊόν μας. Πιστεύουμε πως και ο κόσμος της Pafos FC θα αναγνωρίσει τη δουλειά και τις θυσίες που γίνονται».

Τι σκοπεύει να κάνει η Cablenet στη συνέχεια:

«Σχεδιάζουμε αρκετά γιατί ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος. Να μας παρακολουθείτε γιατί θα σας εκπλήξουμε ευχάριστα»

Πρωτοπόρησε η Cablenet ακόμη και στη μετάδοση των φιλικών αγώνων αυτό θα συνεχιστεί; Eπίσης θα συνεχίσει η συνεργασία με τις άλλες πλατφόρμες; «Θα μεταδώσουμε και φέτος φιλικούς αγώνες, ελπίζουμε πως θα καταλήξουμε σε λύση με τους υπόλοιπους πάροχους για το καλό όλου του φίλαθλου κοινού», όσο για το πλάνο συνεργασίας και το οικονομικό ο κος Μαυρίδης είπε πως έχει μπει και σχετικός όρος πρόσθετων χρημάτων σε περίπτωση κατάληψης στόχων

Xάρης Θεοχάρους CEO Pafos FC

«Μεγάλη στιγμή για την Πάφο η κατάκτηση του Κυπέλλου και η ευρωπαϊκή έξοδος. Από το 2017 έπεσαν οι πρώτες υπογραφές και η συνεργασία μας με την Cablenet, από τους μεγάλους μας χορηγούς μαζί με τον όμιλο KORANTINA, μας βοηθά στην ανάπτυξη και ανέλιξη της ομάδας κι ελπίζουμε να συνεχίσουμε για πολλά χρόνια μαζί. Δεν ήταν εύκολη η κατάληξη συνεργασίας. Υπήρχαν διαπραγματεύσεις αλλά τελικά επιτεύχθηκε η συμφωνία. Ο Ρόμαν Ντουμπόφ είπε πως πρέπει να αξιολογούμε τους εαυτούς μας πλέον ως μια ομάδα της ελίτ. Θεωρώ πως η Cablenet θα καλύψει τις επιτυχίες της ομάδας μας εντός κι εκτός συνόρων»

«Είμαι σίγουρος πως η κατάκτηση του Κυπέλλου θα ανανεώσει και τη συνεργασία σε πολλά επίπεδα. Είναι μια win win κατάσταση για μας και τη Cablenet η συνεργασία. Νομίζω πως τα τελευταία 3 χρόνια έγιναν σε όλο το οικοδόμημα της Pafos FC αρκετές επενδύσεις και τα αποτελέσματα άρχισαν και φαίνονται. Όλα κινούνται σε επαγγελματικά πλαίσια και είμασταν σίγουροι ότι αργά η γρήγορα θα φαίνονταν. Βοηθήσαμε ώστε να γίνει πιο ελκυστική η ομάδα»

«Οι βλέψεις της Pafos FC είναι πλέον η διάκριση και οι υψηλοί στόχοι γι’ αυτό και βάζουμε συνεχώς τον πήχη ψηλά. Ακούσαμε πολλά αλλά δουλεύουμε μεθοδικά για να βλέπουμε μόνο ψηλότερα. Στόχοι μας το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Κρατήσαμε τον περσινό κορμό της ομάδας και θα προστεθούν κι άλλοι ποιοτικοί παίχτες για να γίνουμε καλύτεροι

Στην εκδήλωση το παρών του έδωσε και ο Ρουμάνος μέσος της ομάδας Βλαντ Ντράγκομιρ ο οποίος τόνισε πως και ο ίδιος έχει τη πίστη για τη δυναμική και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Το σλόγκαν της εκδήλωσης:

YOUR TEAM. YOUR TV PLATFORM. YOUR HISTORY!