Αμαρυλλίς: «Ένας Λόγος Παραπάνω» για να περιμένεις το νέο τραγούδι της

Η Αμαρυλλίς επιστρέφει δισκογραφικά με ολοκαίνουργιο τραγούδι.

Για την Αμαρυλλίδα δεν χρειάζονται πλέον ιδιαίτερες συστάσεις.

Είναι γνωστή για την αξιόλογη φωνή της, η εκθαμβωτική σκηνική παρουσία της και τα υπέροχα τραγούδια της που φέρουν τις υπογραφές καταξιωμένων και ταλαντούχων δημιουργών.

Οι ερμηνείες της είναι απόλυτα προσωπικές και διαθέτουν δύναμη πειστικότητα και συναίσθημα. Όλα τα χαρακτηριστικά που συνθέτουν την προσωπικότητά της είναι πάντα «Ένας Λόγος Παραπάνω» για να εστιάσει την προσοχή σου.

Κάθε δισκογραφικό βήμα της αναμένεται με ενδιαφέρον και το αποτέλεσμα πάντα γεμίζει με ικανοποίηση.

Μετά το συγκλονιστικό «Θα Ζω» με την υπογραφή του Παντελή Παντελίδη και το υπέροχο «Ενδεχόμενο», δύο τραγούδια που εμφανίστηκαν στο Top 20 του ελληνικού Airplay Chart, αλλά και το εκρηκτικό «Όλα Επιτρέπονται», η Αμαρυλλίς επιστρέφει με ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι που φέρει τον τίτλο «Ένας Λόγος Παραπάνω».

«Ένας Λόγος Παραπάνω» να περιμένεις για την κυκλοφορία του τραγουδιού είναι οι συντελεστές του.

Η μουσική ανήκει στον ταλαντούχο Ηλία Καμπακάκη, που έχει συνεργαστεί ξανά με την Αμαρυλλίδα στο «Αργότερα» και τους στίχους γράφει η μοναδική Ελένη Γιαννατσούλια, η οποία έχει βάλει την υπογραφή της στις επιτυχίες «Αυτό Να Μείνει Μεταξύ Μας», «Γύρισα Σελίδα», «Αργότερα» και «Όλα Επιτρέπονται» της τραγουδίστριας.

Το νέο τραγούδι «Ένας Λόγος Παραπάνω» έρχεται σε αποκλειστική μετάδοση ανά επιλεγμένες ραδιοφωνικές συχνότητες της επικρατείας από τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου.

Κυκλοφορεί επίσημα σε όλα τα ραδιόφωνα και τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής τη Δευτέρα 4 Μαρτίου από τη Minos EMI / Universal.

Πηγή : HIT CHANNEL