Αλλαγή φρουράς στο «The Final Four»

Δεν υπάρχει αμφιβολία. Tο 5ο επεισόδιο του «Final Four» ήταν σίγουρα το πιο συναρπαστικό από όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής!

Έξι διεκδικητές παρουσιάστηκαν μπροστά σε κριτές και κοινό έτοιμοι να εκθρονίσουν τους «Τέσσερις». Το επίπεδο των διεκδικητών ήταν τόσο υψηλό που μόνο σε δυο δε δόθηκε η ευκαιρία να μονομαχήσουν!

Το βράδυ ξεκίνησε δυναμικά, καθώς οι δύο πρώτοι διεκδικητές, Μαριάνθη Παπαλάμπρου και Αλντιόν Ζέκιο, κατάφεραν όχι μόνο να μονομαχήσουν, αλλά και να βγάλουν εκτός παιχνιδιού τον Σάκη Καραθανάση και τον Μάνο Κοκολάκη, με ποσοστό 51% και 53% αντίστοιχα.

Ο τέταρτος διεκδικητής της βραδιάς, Παναγιώτης Μπραϊκίδης κέρδισε τους κριτές και αντιμετώπισε τον Γιάννη Λάφη. Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας έκρινε με ποσοστό 55% πως ο Παναγιώτης ήταν εκείνος που άξιζε να συνεχίσει στο παιχνίδι.

Το τέλος της βραδιάς επιφύλασσε μια ακόμη μονομαχία. Αυτήν τη φορά ήταν σειρά της Εμαννουέλας Ζαμπετάκη να υπερασπιστεί τη θέση της απέναντί στον Ορέστη Ντόκα. Με ένα εντυπωσιακό ποσοστό της τάξης του 74%, το «Listen» της Beyonce, που ερμήνευσε, της χάρισε τη νίκη.

Η νέα ανανεωμένη ομάδα του «Final Four» είναι η απόδειξη πως κανείς δεν πρέπει να είναι σίγουρος για τη θέση του σε αυτόν τον ανατρεπτικό διαγωνισμό.

«Τη μετάδοση της εκπομπής φέρνει κοντά σας η Cytamobile Vodafone, το καλύτερο δίκτυο κινητής στην Κύπρο βραβευμένο από την Ookla»

 «The Final Four»

Αντέχεις την πρόκληση;

#TheFinal4GR

Facebook: @TheFinalFourGR

Twitter: @thefinalfourgr

Instagram: @thefinalfourgr

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Θάνος Γκομόζιας

Αρχισυνταξία: Λίτα Μπούτση

Βοηθός Αρχισυντάκτη: Αγγελική Κωνσταντοπούλου

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Αντώνης Λιναρδάτος

Project Manager: Γιάννης Μπίτσικας

Οργάνωση Παραγωγής: Αντώνης Μάτσος

Executive Producer: Άννα Αρβανίτη