Άλκηστις Πρωτοψάλτη – Χρήστος Μάστορας: «Μάγεψε» η μουσική τους συνύπαρξη στο «Μουσικό Κουτί» της ΕΡΤ1


Ο Χρήστος Μάστορας, ο πολυτάλαντος frontman του no1 συγκροτήματος ΜΕΛISSES, συνάντησε μουσικά την Άλκηστη Πρωτοψάλτη, σε μια συνύπαρξη που κέρδισε καρδιές και εντυπώσεις!

Οι δύο καλλιτέχνες βρέθηκαν στην  εκπομπή «Μουσικό Κουτί» της ΕΡΤ1, που παρουσιάζει ο Νίκος Πορτοκάλογλου μαζί με  τη Ρένα Μόρφη. Ερμήνευσαν αγαπημένα τραγούδια με τον μοναδικό τους τρόπο. Η ξεχωριστή συνύπαρξη «μάγεψε» το κοινό και έγινε no1 trend στο Twitter, ενώ θα μεταδοθεί ξανά σήμερα, Παρακευή, λίγο μετά τις 12 τα μεσάνυχτα.

«Με την Άλκηστη μπορεί να μην τα έχουμε πει ποτέ στην σκηνή τα λέμε όμως συχνά τηλεφωνικά … Το “Κύμα”, ένα από τα τραγούδια μας που έγινε επιτυχία, ήταν να το πει η Άλκηστη», αποκάλυψε ο Χρήστος Μάστορας αναφερόμενος στην αληθινή φιλία και αλληλοεκτίμηση που τους ενώνει.

Άλκηστης Πρωτοψάλτη και Χρήστος Μάστορας ένωσαν μοναδικά τις φωνές τους σε μεγάλες επιτυχίες, όπως το «Τράβα Σκανδάλη». Επίσης, ο Χρήστος Μάστορας τραγούδησε μεταξύ άλλων και το «Που ‘Ναι Η Αγάπη», τη νέα επιτυχία που κυκλοφόρησαν οι ΜΕΛISSES από την Panik Records, που ξεχωρίζει στο ραδιοφωνικό airplay και μετρά δύο εκατομμύρια YouTube views.

«Τράβα Σκανδάλη»

«Που ‘Ναι Η Αγάπη»

© 2021 Panik Records