ΑΛΦΑ Music Tours Reloaded: Ένα καλοκαίρι στην… ΑΛΦΑ του πλευρά!


Η μπύρα ΑΛΦΑ παρέα με τους Παπιγιόν ξεσήκωσαν ολόκληρη την Κύπρο

Παγωμένες μπύρες ΑΛΦΑ, ανεβαστική μουσική και ξεχωριστές στιγμές διασκέδασης σημάδεψαν και αυτό το καλοκαίρι. Ο λόγος φυσικά για τα ΑΛΦΑ Music Tours Reloaded, το concept των live εμφανίσεων από την μπύρα ΑΛΦΑ το οποίο αγαπήθηκε και αγκαλιάστηκε από το κοινό όσο κανένα άλλο! Παρέα με το κυπριακό συγκρότημα Παπιγιόν,  η μπύρα ΑΛΦΑ ήταν on tour σε ολόκληρη την Κύπρο, προσφέροντας την απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία και εμπνέοντάς μας μέσα από τις αξίες του brand, να έρθουμε πιο κοντά στους δικούς μας ανθρώπους.

Ξεκινώντας τις live εμφανίσεις στις 16 Μαΐου, τα ΑΛΦΑ Music Tours Reloaded ταξίδεψαν στα πιο hot-spot σημεία της Κύπρου για ολόκληρο το καλοκαίρι, χαρίζοντας μοναδικές στιγμές διασκέδασης και άφθονο γλέντι σε όσους είχαν την τύχη να παρευρεθούν. Patio Cocktail Bar, Tamala Café Bar, Guest Bar, Noir Tapas & Bar και Boulevard Bistro Wine Bar, The Amphitheater bar & more, Blue Apple και Τρεις & Εξήντα, Columbia Beach, Kaliva on the beach, Καφενείο Περίπου, Αιγιαλός και Jackson Gastro Cafe-Bar χόρεψαν και τραγούδησαν στους πιο ΑΛΦΑ καλοκαιρινούς ρυθμούς.

Η θετική ενέργεια και το ταλέντο των Παπιγιόν ξεσήκωσαν άπαντες για ακόμη μια φορά, δίνοντας μια  reloaded νότα δροσιάς στους καυτούς καλοκαιρινούς μήνες. Με ανεβασμένη διάθεση, παρεΐστικη ατμόσφαιρα, παγωμένη μπύρα ΑΛΦΑ και πολλές εκπλήξεις, οι παρευρισκόμενοι στα ΑΛΦΑ Music Tours έζησαν  αξέχαστα events. Παράλληλα, η μπύρα ΑΛΦΑ πραγματοποιούσε διαγωνισμούς και πολλές άλλες εκπλήξεις για το κοινό, μεταξύ των οποίων η ‘guest star’ συμμετοχή παρευρισκόμενων στα live, ερμηνεύοντας on stage με τους Παπιγιόν το τραγούδι «Η ΑΛΦΑ ΜΑΣ ΠΛΕΥΡΑ», το οποίο γράφτηκε από τη μπάντα αποκλειστικά για την μπύρα ΑΛΦΑ.

Τα ΑΛΦΑ Music Tours, αποτελούν μια πρωτοβουλία της μπύρας ΑΛΦΑ και πραγματοποιήθηκαν για πρώτη φορά πέρσι το καλοκαίρι με 21 events σε ολόκληρη την Κύπρο. Μέσω των events, η μπύρα ΑΛΦΑ δίνει την ευκαιρία στο κοινό να απολαύσει το καλοκαίρι στην Άλφα του πλευρά, δημιουργώντας ένα ζεστό κλίμα μεταξύ φίλων και μεταδίδοντας τις αξίες του brand: φιλία, ειλικρίνεια, αγάπη, αυθεντικότητα.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος και εισαγωγέας της μπύρας ΑΛΦΑ στην Κύπρο είναι η Tempo Beverages Cyprus LTD, θυγατρική εταιρεία του εμπορικού κολοσσού Tempo, που είναι ηγέτης στον τομέα παρασκευής και διανομής αλκοολούχων και μη ποτών.