ΑΚΡΟΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2024-2025


Ακροάσεις για την εναρκτήρια παραγωγή της Νέας Σκηνής

«Nachtland» του Μάριους φον Μάγενμπουργκ

Για τις ανάγκες συμπλήρωσης της διανομής της παραγωγής του έργου «Nachtland» του Μάριους φον Μάγενμπουργκ  που θα παρουσιαστεί στη Νέα Σκηνή κατά τη θεατρική περίοδο 2024-2025, σε σκηνοθεσία Αθηνάς Ξενίδου, ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου καλεί σε ακρόαση άντρες και γυναίκες επαγγελματίες ηθοποιούς, απόφοιτους δραματικών σχολών, σκηνικής ηλικίας από 30 έως 50 ετών.

Οι ενδιαφερόμενοι/-ες καλούνται να στείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα και μία πρόσφατη φωτογραφία τους στο email: dramaturg@thoc.org.cy μέχρι την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024, ώρα 2 μ.μ., με την ένδειξη στο θέμα του ηλεκτρονικού μηνύματος «Ακρόαση | «NACHTLAND». Εκπρόθεσμες αποστολές βιογραφικών δεν θα γίνουν δεκτές. Η επιλογή των ηθοποιών που θα συμμετάσχουν στην ακρόαση θα γίνει από τη σκηνοθέτρια της παράστασης, με βάση το βιογραφικό τους σημείωμα.

Οι ακροάσεις θα πραγματοποιηθούν στο Κτίριο ΘΟΚ την Τρίτη 25 Ιουνίου 2024, την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024 (α΄ φάση) και την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024 (β΄ φάση). Οι ηθοποιοί που θα επιλεγούν θα ενημερωθούν για την ακριβή ημέρα και ώρα της ακρόασής τους αποκλειστικά μέσω email.

Στους ηθοποιούς που θα κληθούν στις ακροάσεις, θα ζητηθεί να προετοιμάσουν υλικό που θα  σταλεί στα προσωπικά τους email.

Προβλεπόμενη περίοδος εργοδότησης: Σεπτέμβριος – Δεκέμβριος 2024

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε στο dramaturg@thoc.org.cy.