Αισθηματικές προβλέψεις για το μήνα Απρίλιο


Μέχρι τις 3 του μήνα η Αφροδίτη βρίσκεται στον Ταύρο, που είναι το ζώδιο της κυριαρχίας της. Έτσι, η ανάγκη μας για υλική και συναισθηματική ασφάλεια εμφανίζεται αυξημένη. Τώρα χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ μια σταθερή βάση στην ερωτική μας ζωή, είμαστε πιο κτητικοί και απαιτούμε πίστη και αποκλειστικότητα από το ταίρι μας.

Οι δεσμευτικές σχέσεις, η συναισθηματική αφοσίωση, το καλό φαγητό, το καλό ποτό, τα ψώνια, το χρήμα, τα υλικά αγαθά, οι ανέσεις και η ικανοποίηση των αισθήσεων αποτελούν τις πιο βασικές μας προτεραιότητες αυτή την περίοδο.
Από τις 3/4 η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων και, ως εκ τούτου, μας δημιουργείται η ανάγκη να φλερτάρουμε, να επικοινωνήσουμε, να ανταλλάξουμε ιδέες, να ταξιδέψουμε, να κάνουμε βόλτες, να ζήσουμε νέες εμπειρίες και να εμπλακούμε σε λεκτικά παιχνίδια και συζητήσεις που περιλαμβάνουν πονηρά υπονοούμενα και έξυπνες ατάκες. Τα άτομα που διαθέτουν ευφυΐα μοιάζουν να μας ελκύουν περισσότερο, σε σχέση με πριν.
Ειδικότερα, γύρω στις 4 θα νιώσουμε έντονα την ανάγκη να εδραιώσουμε και να σταθεροποιήσουμε τη σχέση μας. Μάλιστα, δεν αποκλείεται και κάποιο είδος επισημοποίησης αυτής, πχ μέσω ενός γάμου, μιας συγκατοίκησης ή ενός αρραβώνα.
Το περίεργο και αντιφατικό είναι ότι παρόλο που μοιάζουμε να «θωρακίζουμε» τη σχέση μας με γερά θεμέλια, συνεχίζουμε να αισθανόμαστε μόνοι και ανεπαρκείς. Τέλος, γύρω στις 18 του μήνα αποφασίζουμε να προβούμε σε μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση με το ταίρι μας, προκειμένου να επιλύσουμε οριστικά διάφορα προβλήματα που υποβόσκουν και δηλητηριάζουν τη σχέση μας.
Αν είμαστε ελεύθεροι, μας δίνεται η δυνατότητα να επικοινωνήσουμε εις βάθος με κάποιον άνθρωπο, γεγονός το οποίο αναμένεται να μας φέρει κοντά του, δημιουργώντας μια ζεστή και άκρως ερωτική ατμόσφαιρα.

Οι αισθηματικές τάσεις για το ζώδιό σου αυτόν τον μήνα
ΚΡΙΟΣ
Η Αφροδίτη στον Ταύρο μέχρι τις 3/4 σε κάνει κτητικό και σε ωθεί σε ηδονές και απολαύσεις. Με την είσοδο της Αφροδίτης στους Διδύμους και στον 3ο ηλιακό σου οίκο από τις 3 του μήνα σου γεννιέται η επιθυμία να φλερτάρεις ή να βελτιώσεις την επικοινωνία σου με το ταίρι σου (σε περίπτωση που είσαι δεσμευμένος). Στις 4 σου δημιουργείται η ανάγκη να οικοδομήσεις μια σταθερή σχέση με γερά θεμέλια ή ακόμη και να παντρευτείς, ενώ γύρω στις 18 μπαίνεις στη διαδικασία όμορφων συζητήσεων με τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει, τις οποίες απολαμβάνεις ιδιαίτερα.

ΤΑΥΡΟΣ
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου ως τις 3/4 αυξάνει τη γοητεία σου και σε κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή στο αντίθετο φύλο. Στις 3/4 η είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους και στον 2ο ηλιακό σου οίκο φέρνει στο προσκήνιο τη ζήλεια και την έμφυτη κτητικότητά σου. Καλείσαι, λοιπόν, να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, προκειμένου να αποφύγεις τυχόν συγκρούσεις με το ταίρι σου, το οποίο μπορεί να αισθανθεί πιεσμένο από τη συμπεριφορά σου. Άλλωστε, με τον Ουρανό να διελαύνει σταθερά από το ζώδιό σου ο ίδιος επιθυμείς διακαώς την ελευθερία και την ανεξαρτησία σου. Είναι δίκαιο, λοιπόν, να καταπιέζεις τον σύντροφό σου και να μη σέβεσαι το δικό του δικαίωμα στην ελευθερία;

ΔΙΔΥΜΟΣ
Η Αφροδίτη στον 12ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη ως τις 3/4 σε κάνει επιρρεπή σε κρυφές ή παράνομες ερωτικές σχέσεις. Από τις 3 του μήνα η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιό σου και, ως εκ τούτου, ενισχύεται ο προσωπικός σου μαγνητισμός και αυξάνονται οι κατακτήσεις σου. Ταυτόχρονα, έρχεται στην επιφάνεια η ανάγκη σου για συντροφικότητα καθώς και για μια υγιή και ισορροπημένη σχέση. Γύρω στις 4 για κάποιο λόγο η στάση σου απέναντι στην σεξουαλική σου ζωή γίνεται πιο σοβαρή και υπεύθυνη, χωρίς αυτό να μειώνει την ευχαρίστηση που αντλείς από τις σωματικές απολαύσεις. Αν είσαι ελεύθερος, γύρω στις 18 μπορεί να γνωρίσεις τον έρωτα μέσα από τα social media και το διαδίκτυο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η καχυποψία σου απέναντι στο ταίρι σου συνεχίζεται με τον Πλούτωνα να κινείται στον 7ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα. Εναλλακτικά, δεν αποκλείονται η ζήλεια και οι εμμονές του συντρόφου σου προς το άτομό σου. Καλείσαι, λοιπόν, να δείξεις ψυχραιμία, υπομονή και αυτοκυριαρχία. Ως τις 3 του μήνα επιδίδεσαι σε κοινωνικές απολαύσεις μαζί με το ταίρι σου. Μάλιστα, μπορεί να αρχίσεις να βλέπεις και κάποιο φιλικό σου πρόσωπο με άλλο μάτι. Το πέρασμα της Αφροδίτης στους Διδύμους από τις 3/4 αυξάνει τη ρομαντική σου διάθεση αλλά σου δημιουργεί ένα αίσθημα σύγχυσης ή/και μοναξιάς. Καλείσαι να «δαμάσεις» τη ροπή σου σε κρυφές ή παράνομες ερωτικές σχέσεις.

ΛΕΩΝ
Μέχρι τις 3/4 έχεις ιδιαίτερη πέραση, καθώς η Αφροδίτη διελαύνει από τον 10ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Οι κατακτήσεις σου εντός του επαγγελματικού σου χώρου πολλαπλασιάζονται, ενώ είναι πιθανό να νιώσεις την ανάγκη να συνδεθείς συναισθηματικά με κάποιο ισχυρό πρόσωπο που κατέχει θέση κύρους και εξουσίας. Από τις 3 του μήνα η Αφροδίτη εισέρχεται στους Διδύμους και αρχίζεις σταδιακά να βλέπεις το σύντροφό σου και ως φίλο και να μοιράζεσαι μαζί του τους περισσότερους από τους προβληματισμούς σου. Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να ερωτευτείς κάποιο φιλικό σου πρόσωπο ή να συνάψεις ερωτική σχέση μέσα από το διαδίκτυο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά, η Αφροδίτη στον 9ο ηλιακό σου οίκο ως τις 3/4 μπορεί να δείχνει έλξη για διανοούμενους ή σοφιστικέ τύπους. Από τις 3 του μήνα η Αφροδίτη εισέρχεται στους Διδύμους και στο ζενίθ του ηλιακού σου ωροσκοπίου και, ως εκ τούτου, μπορεί να συνάψεις ερωτική σχέση με κάποιο άτομο από τον επαγγελματικό σου χώρο (αν δεν έχεις ήδη σχέση). Επιπλέον, δεν αποκλείεται να δεχτείς ασφυκτική σεξουαλική παρενόχληση από τον εργοδότη σου.

ΖΥΓΟΣ
Η Αφροδίτη στον 8ο ηλιακό σου οίκο ως τις 3/4 σου προσδίδει αυξημένη σεξουαλική διάθεση. Συν τοις άλλοις, σου δίνει ροπή σε παιχνίδια ελέγχου και εξουσίας, τα οποία όμως μπορεί να κουράσουν το ταίρι σου. Ωστόσο, στις 3 του μήνα η Αφροδίτη μετακινείται στους Διδύμους, που είναι ζώδιο φιλικό προς το δικό σου, και στον 9ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη. Η συγκεκριμένη θέση δείχνει ότι άνθρωποι του πνεύματος και της διανόησης μπορεί να φαντάζουν θελκτικοί και ιδιαίτερα ελκυστικοί στα μάτια σου. Επίσης, δεν αποκλείεται να συνδεθείς ερωτικά με κάποιο άτομο που κατάγεται από ξένη χώρα ή σχετίζεται (με κάποιο τρόπο) με το εξωτερικό. Επιπλέον, αυξάνεται ο προσωπικός μαγνητισμός που εκπέμπεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι στενές ερωτικές σχέσεις και η συντροφικότητα αποτελούν βασικές προτεραιότητες για εσένα, με την Αφροδίτη να διελαύνει από τον 7ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 3 του μήνα. Από τις 3/4 η Αφροδίτη εισέρχεται στους Διδύμους και στον 8ο ηλιακό σου οίκο και, ως εκ τούτου, αυξάνονται περαιτέρω η σεξουαλική σου διάθεση καθώς και η ανάγκη σου για μια εις βάθος σύνδεση με το ταίρι σου, η οποία θα πρέπει να είναι τόσο σωματική όσο και ψυχική. Στις 18 του μήνα κάποιο άτομο σε ιντριγκάρει απίστευτα σε εγκεφαλικό επίπεδο και σου χαρίζει μια συναρπαστική σεξουαλική εμπειρία, η οποία μοιάζει να ομορφαίνει την καθημερινότητά σου και να μεταμορφώνει εσωτερικά και εσένα τον ίδιο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η διέλευση της Αφροδίτης από τον 6ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 3 του μήνα αυξάνει τις κατακτήσεις σου εντός του εργασιακού σου χώρου. Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφός σου μοιάζει να ομορφαίνει με την παρουσία του την καθημερινότητά σου. Επίσης, σε βοηθάει ώστε να διευθετήσεις με επιτυχία διάφορα γραφειοκρατικά και διαδικαστικά ζητήματα. Ωστόσο, από τις 3/4 η Αφροδίτη εισέρχεται στους Διδύμους και στον 7ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη. Έτσι, αυξάνεται η συντροφική σου διάθεση και έρχεται στο προσκήνιο η ανάγκη σου να συμπορευτείς με το ταίρι σου και να μοιραστείς μαζί του τους προβληματισμούς, τις ανησυχίες και τις επιθυμίες σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μέχρι τις 3 του μήνα, διασκεδάζεις και περνάς όμορφες στιγμές με το ταίρι σου, χάρη στη διέλευση της Αφροδίτης από τον 5ο ηλιακό σου οίκο. Η ερωτική σου ζωή διέρχεται μια πολύ ευχάριστη φάση και η σεξουαλική σου διάθεση είναι αυξημένη. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον 6ο ηλιακό σου οίκο από τις 3 κάνει πιο ενδιαφέρουσα την καθημερινότητά σου και σε βάζει στη διαδικασία να φλερτάρεις με κάποιον συνάδελφο, προκειμένου να ικανοποιήσεις τη φιλαρέσκειά σου. Ωστόσο, καλείσαι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός ώστε να μην εμπλακεί το όνομά σου σε κάποιο σκάνδαλο το οποίο θα σχετίζεται με την ερωτική σου ζωή, θα επηρεάσει τη φήμη σου εντός του εργασιακού σου περιβάλλοντος και θα σου προκαλέσει εσωτερική ένταση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μέχρι τις 3/4 απολαμβάνεις όμορφες στιγμές στο σπίτι με τον σύντροφό σου και η ανάγκη σου για διασφάλιση της ιδιωτικής σου ζωής είναι αυξημένη. Αν είσαι ελεύθερος, δέχεσαι ερωτική πρόταση από κάποιο πρόσωπο με το οποίο είχες συνδεθεί ερωτικά στο παρελθόν. Η είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους και στον 5ο ηλιακό σου οίκο από τις 3 του μήνα αυξάνει τη ρομαντική σου διάθεση, τον ενθουσιασμό σου αλλά και τη σεξουαλική σου όρεξη και σου δημιουργεί την ανάγκη να διασκεδάσεις και να ζήσεις έναν έρωτα που θα θυμίζει τα εφηβικά σου χρόνια.

ΙΧΘΥΕΣ
Η επικοινωνία με τον σύντροφό σου αποτελεί ένα από τα βασικότερα ζητούμενά σου, με την Αφροδίτη να διελαύνει από τον 3ο ηλιακό σου οίκο ως τις 3 του μήνα. Αν δεν έχεις σχέση αυτόν τον καιρό, το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ενδείκνυται για φλερτ και ενδιαφέρουσες συζητήσεις ερωτικού ή συναισθηματικού περιεχομένου. Επίσης, ενθαρρύνονται τυχόν ερωτικές εξομολογήσεις. Από τις 3/4 η Αφροδίτη εισέρχεται στον 4ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και, ως εκ τούτου, επικεντρώνεσαι στις βαθύτερες επιθυμίες σου σε σχέση με την ερωτική σου ζωή. Επιπλέον, γίνεσαι σπιτόγατος και απολαμβάνεις τις στιγμές που περνάς στο σπίτι μαζί με το ταίρι σου. Δεν αποκλείεται, ωστόσο, κατά διαστήματα να νοσταλγείς το ερωτικό σου παρελθόν και να ονειροπολείς σκεπτόμενος εικόνες και καταστάσεις που έζησες με παλαιότερες σχέσεις σου.

Πηγή : like.philenews