Αυτό το τραγούδι θα εκθρονίσει το «All I Want for Christmas Is You» σύμφωνα με το Twitter (Βίντεο)

Μετά από 23 ολόκληρα χρόνια στην κορυφή, το «All I Want for Christmas Is You» της Μαράια Κάρεϊ απειλείται από ένα άλλο χριστουγεννιάτικο τραγούδι.

Το «All I Want for Christmas Is You» είναι το πιο δημοφιλές Χριστουγεννιάτικο τραγούδι σε όλο τον πλανήτη. Οταν πλησιάζουν οι μέρες των Χριστουγέννων, αυτό το τραγούδι παίζει σε όλα τα ραδιόφωνα κάθε χρόνο.

Θυμίζουμε ότι το τραγούδι αυτό κυκλοφόρησε το 1994 και έχει κερδίσει υποψηφιότητες για το παγκόσμιο Μουσικό Βραβείο Καλύτερου τραγουδιού και Παγκόσμιο Μουσικό Βραβείο Καλύτερου βίντεο.

Ενα νέο όμως χριστουγεννιάτικο τραγούδι έρχεται με άγριες διαθέσεις και σύμφωνα με το twitter απειλεί την διαχρονική επιτυχία του «All I want for Christmas is You».

Πρόκεται για το νέο τραγούδι της Sia που λέγεται Snowman, δηλαδή χιονάνθρωπος.

Ελαφρά beats συμπληρώνουν την σύνθεση που βασίζεται στον ήχο του πιάνου, με τα φωνητικά της Sia να είναι πιο ατμοσφαιρικά από ποτέ.

Η 41 ετών ερμηνεύτρια από την Αυστραλία έβαλε την υπογραφή της στουςστίχους και τη μουσική του τραγουδιού, έχοντας στο πλευρό της τον Greg Kurstin, τον άνθρωπο που βρίσκεται πίσω από την συνολική δημιουργία του όγδοου σε σειρά studio album της που ακούει στον τίτλο «Everyday Is Christmas».

[ot-video][/ot-video]