Αυτό είναι το πρώτο single από τον νεο δίσκο του Ορφέα Περίδη!Για ποιο τραγούδι πρόκειται;

Ο «κήπος μου» είναι το πρώτο single από τον δίσκο του Ορφέα Περίδη «Paradise Plus». Ο Ορφέας Περίδης δημιουργεί ένα τραγούδι που θα μπορούσε να αποτελεί ένα ξεχωριστό διδακτικό κεφάλαιο στο βιβλίο μιας σχολής τραγουδοποιίας, αν αυτή μπορούσε να υπάρξει.

Ο Ορφέας καταπιάνεται με ένα φαινομενικά κοινό θέμα- την περιγραφή ενός κήπου- και καταφέρνει στα στενά όριά του να πλάσει μια μυστηριακή χώρα θαυμάτων, που εκτείνεται απο τις όχθες του Νείλου έως τα άσραμ,τα μυθικά ερημητήρια των Ινδουιστών σοφών. Τα σκιερά μονοπάτια, τα χιλιόχρονα ρόδα της ερήμου που ανθίζουν με λίγες σταγόνες βροχής, μια φορά στα εκατό χρόνια και οι βράχοι του βυθού που καλύπτουν οι υδρόβιοι λειμώνες, ζωντανεύουν μπροστά στα μάτια μας.

Ο Ορφέας Περίδης δεν είναι μόνο κορυφαίος τραγουδοποιός αλλά και δεινός αφηγητής γοητευτικών ιστοριών που δημιουργεί ανασυνθέτοντας παραμελημένες εικόνες.

«Ο κήπος μου» είναι ένα ακόμη δείγμα του χαρίσματός του, που του επιτρέπει να μας παρουσιάζει άχρονα και γι’ αυτό πάντα επίκαιρα τραγούδια που ταξιδεύουν άφθαρτα στο χρόνο.

«Ο κήπος μου» περιέχεται στο νέο album του Ορφέα Περίδη «Paradise Plus» που κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group και βρίσκεται ήδη στις προθήκες των δισκοπωλείων.

Ακούστε το:

[ot-video][/ot-video]