Αυτά είναι τα μεγάλα ονόματα που θα δούμε στο «Star Academy»-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες και σύντομα το STAR ACADEMY θα ανοίξει τις πόρτες του για να υποδεχτεί τους 16 συμμετέχοντες.

Το Epsilon εξασφάλισε τα δικαιώματα προβολής του τάλεντ σόου «Star Academy» για την Ελλάδα και το MegaOne για την Κύπρο. Και μόνο στο άκουσμα ότι στο talent show θα είναι η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας, η… επιτυχία είναι κατά μεγάλο ποσοστό εξασφαλισμένη.

Οι δυο τους έχουν ξεκινήσει τις συσκέψεις και τις ιδέες για το νέο πρόγραμμα, που αναμένεται να βγει στον αέρα την τρίτη βδομάδα του Μάρτη.

Είναι οριστικό ότι στην κριτική επιτροπή του θα είναι η Άννα Βίσση, ο Νίκος Καρβέλας και ο Πέτρος Κωστόπουλος, ενώ σε κάθε live θα υπάρχει και ένας guest κριτής.

Εκτός όμως από την οριστικοποίηση της τριμελούς μόνιμης κριτικής επιτροπής οριστικό είναι πλέον και το ποιοι θα αναλάβουν να καλωσορίζουν τους τηλεθεατές σε κάθε live του μουσικού project .

Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι σίγουρο ότι την παρουσίαση αναλαμβάνουν η Ναταλία Γερμανού και ο Μένιος Φουρθιώτης και κάθε βδομάδα θα υποδέχονται τους συμμετέχοντες στη σκηνή, όπου θα προσπαθούν να κερδίσουν την κριτική επιτροπή, αλλά και τους τηλεθεατές με τις φωνητικές τους ικανότητες.

Οντιστιόν στην Κύπρο 

Πραγματοποιήθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο σε γνωστό ξενοδοχείο της Λευκωσίας οι οντισιόν για τους παίχτες που εκδήλωσαν ενδιαφέρον να συμμετέχουν από την Κύπρο. Εντεταλμένη από το κανάλι κριτική επιτροπή άκουσε με προσοχή όλους όσοι συμμετείχαν στη διαδικασία και σύντομα θα αποφασίσει, ποιοι από τους 100 και βάλε υποψηφίους θα ενταχθούν στην ομάδα των 16 που θα λάβουν το χρίσμα για την ακαδημία.

Οι οντισιόν ξεκίνησαν από πολύ νωρίς το πρωί του περασμένου Σαββάτου με τους υποψήφιους να συμπληρώνουν τα ειδικά έγγραφα της παραγωγής αποδεχόμενοι όλους τους όρους του παιχνιδιού.

Να σημειωθεί ότι σε σύγκριση με παρόμοιου τύπου παιχνίδια αυτή τη φορά η προσέλευση ήταν μειωμένη και η διαδικασία κύλησε χωρίς οποιεσδήποτε καθυστερήσεις.

Πέραν από το ταλέντο, η επιτροπή αναζητούσε άτομα με προσωπικότητα, στιλ, φινέτσα και που θα προκαλέσουν αίσθηση κι ένταση μέσα στο παιχνίδι ώστε η τηλεθέαση να χτυπήσει κόκκινο.

Δείτε τις φωτογραφίες που εξασφάλισε το περιοδικό Tv Μανία:

Πηγή:tvmania