«Άφωνες γλάστρες από σκυλάδικα» – Ποια Ελληνίδα τραγουδίστρια τα χώνει; (Εικόνα)


​Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε γνωστή Ελληνίδα μέσω των social media, «πυροβολώντας» μέσα ενημέρωσης που, όπως ανέφερε, προβάλλουν τους «φελλούς», αλλά και κάνοντας λόγο για «διάφορες άφωνες γλάστρες από σκυλάδικα, ξεχασμένους και ξοφλημένους» που «κατασπαταλούν τον τηλεοπτικό χρόνο»!

«Κάπως έτσι, διάφορες άφωνες γλάστρες από σκυλάδικα, κάποιοι ξεχασμένοι και ξοφλημένοι, κατασπαταλούν τον τηλεοπτικό χρόνο και επιδίδονται σε ένα ρεσιτάλ ανοησίας και αγραμματοσύνης. Και όλα αυτά για τα νούμερα», αναγράφει μία φωτογραφία την οποία «ανέβασε» στο Instagram η Νίνα Λοτσάρη, το μεσημέρι της Τρίτης.

nina_lotsari750

Χωρίς να προσδιορίζει την αιτία του ξεσπάσματός τους, ούτε σε ποιούς αναφέρεται, η performer συνέχισε τα «πυρά» και στη λεζάντα της εικόνας: «σ’ αυτή τη χώρα τα media έχουν μάθει να δίνουν αξία στους φελλούς… οτιδήποτε έχει βαρύτητα το βουλιάζουν βίαια στον πάτο για να υποτιμούν τη νοημοσύνη μας όλο και περισσότερο. Γιατί η αισθητική μας έχει γίνει ανδρείκελο αυτής της κοινωνίας που αυτοί όλοι μας πλασάρουν ότι είναι ιδανική και εμείς συνεχίζουμε να τους δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης, βλέποντας τις εκπομπές τους ή διαβάζοντας τις απόψεις τους, προσβάλλοντας όλο και περισσότερο τους εαυτούς μας… Αυτά για σήμερα!!!!».

Ενδιαφέρον, πάντως, θα είχε να πει η Νίνα Λοτσάρη, που μας έχει συνηθίσει σε χαμηλούς τόνους, τι την ώθησε σε αυτό το άνευ προηγουμένου ξέσπασμα, αλλά και ποιοί/ες είναι οι «άφωνες γλάστρες από τα σκυλάδικα», οι «ξεχασμένοι και ξοφλημένοι» και οι «φελλοί»…

nina

 

Πηγή: star.gr