«Αχ και να’ ξερες»: Κυκλοφόρησε η νέα επιτυχία του Πάνου Ψάλτη


Ο Πάνος Ψάλτης, λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του τραγουδιού «Ένας άγγελος αγγέλους δεν προσέχει», που συγκίνησε το κοινό και γνώρισε μεγάλη επιτυχία, μας παρουσιάζει το νέο του single, που κυκλοφορεί κι αυτό από τη Sonar Music.

O γνωστός ερμηνευτής, ο οποίος έχει στο δισκογραφικό του παλμαρέ την τεράστια επιτυχία «Άγγελέ μου», μας συστήνει το νέο του τραγούδι, το οποίο φέρει την υπογραφή του ίδιου τόσο στους στίχους όσο και στη μουσική.

Το νέο single του Πάνου Ψάλτη έχει τίτλο «Αχ και να’ ξερες» και σίγουρα θα ακουστεί πολύ αυτό το καλοκαίρι, καθώς είναι ένα ρυθμικό τραγούδι, που σε παρασύρει από το πρώτο του άκουσμα.

Το video clip του «Αχ και να’ ξερες» γυρίστηκε στην Πλάκα και συγκεκριμένα στα Αναφιώτικα υπό την σκηνοθετική ματιά του Χρήστου Γιατράκου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό το διάστημα ο δημοφιλής τραγουδιστής βρίσκεται στο στούντιο, ετοιμάζοντας τα νέα του τραγούδια, που θα προκαλέσουν έκπληξη και θα κυκλοφορήσουν κι αυτά φυσικά από τη Sonar Music.

Παράλληλα πραγματοποιεί εμφανίσεις σε μεγάλα clubs της Ελλάδας, της Αλβανίας και της Βουλγαρίας, όπου κυριολεκτικά δεν πέφτει ούτε καρφίτσα, γεγονός που αποτελεί απόδειξη της μεγάλης αγάπης που τρέφει προς το πρόσωπο του ο κόσμος.