“Αχ αγάπη μου” | Ακούστε το νέο τραγούδι του Σταύρου Χαλιαμπάλια!

Νέο τραγούδι από το Σταυρό Χαλιαμπάλια.

Ο Σταύρος Χαλιαμπάλιας, έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από το μουσικό παιχνίδι The Voice. Σχεδόν αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού, κυκλοφορεί το πρώτο του τραγούδι, με τίτλο «Έλα Νύχτα Μου. Πριν από μέρες κυκλοφόρησε το τραγούδι “Ζόρικα παράπονα”.

Τώρα επιστρέφει με το τρίτο προσωπικό του single με τίτλο «Αχ Αγάπη Μου Παλιά», ένα τραγούδι που μιλάει για τις αλησμόνητες πατρίδες και κυρίως για την Ανατολική Θράκη!

Το τραγούδι μάλιστα φέρει τις υπογραφές ακόμα δύο Εβριτών. Ο λόγος για τον συνθέτη και τον στιχουργό του τραγουδιού. Η συνύπαρξη τριών Εβριτών, φέρνει από την αρχή του ακούσματος του τραγουδιού, ένα πραγματικά εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Ο συνθέτης Ευρυπίδης Νικολίδης θεωρείται από τους πλέον καταξιωμένους μουσικούς στη Ελλάδα. Δεξιοτέχνης στο μπουζούκι, μετρά 30 χρόνια στη μουσική, έχοντας δουλέψει σε κέντρα διασκέδασης, studios και έχει κάνει συναυλίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Έχει συνθέσει τραγούδια για πολλούς καλλιτέχνες όπως τον Πασχάλη Τερζή, Σταμάτη Γονίδη, Βασίλη Καρρά, Έλενα Παπαρίζου κ.α και έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως ο Δημήτρης Μητροπάνος, ο Γιάννης Πάριος, ο Γιώργος Μαζωνάκης κ.α.

Ο στιχουργός του τραγουδιού είναι ο Πασχάλης Μπούρας. Τα τελευταία χρόνια, από χόμπι, ξεκίνησε να γράφει στίχους. Οι περισσότεροι από αυτούς ανέκδοτοι. Το τραγούδι «Αχ Αγάπη Μου Παλιά» είναι το πρώτο του τραγούδι που παίρνει σάρκα και οστά.

Ακούστε το:

[ot-video][/ot-video]