Α!MS: Η επιτυχία του καινούριου του τραγουδιού «Honor»Ο επιτυχημένος Αγγλοκύπριος ράπερ, δισκογράφος και επιχειρηματίας Α!MS αποδεικνύει για ακόμη μια φορά τις δεξιότητές του, αφού το τραγούδι του ‘Honor’ (featuring Av Allure, Projexx & Julian Marley) έφτασε στην τρίτη θέση στα Top 40 UK Hip Hop & Rap Tracks!

Η επιτυχία του αυτή ήταν φυσικά αναμενόμενη, μιας και το τολμηρό video clip που απεικόνιζε το Λονδίνο σε συνδυασμό με την ακλόνητη ερμηνεία του τραγουδιστή, είχαν ως αποτέλεσμα κάτι άκρως εντυπωσιακό και πρωτόγνωρο. Το video clip αυτό δημιουργήθηκε μέσα από σκληρή δουλειά, κάτω από τις πολύ αντίξοες συνθήκες που αντιμετωπίζει ολόκληρος ο πλανήτης τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. 

Μετά την επιτυχία του αυτή, ο βραβευμένος καλλιτέχνης επιστρέφει για απίστευτες εμφανίσεις στην Κύπρο! Tην Κυριακή στις 18 Ιουλίου από τη 1μ.μ έως τις 6μ.μ ο Αγγλοκύπριος ράπερ θα μας ξεσηκώσει με τις καθηλωτικές  Hip Hop & Rap Tracks ερμηνείες του σε ένα από τα πιο πολυσυζητημένα και ξέφρενα Wave Parties. Στον πιο hot και απόλυτο καλοκαιρινό προορισμό της Αγίας Νάπας, στο Water World Themed Water Park ο Α!ΜS έρχεται να μας θυμίσει την έννοια του «Honor» σε μία μοναδική εμφάνιση μέσα από το μουσικό, καλοκαιρινό party γεμάτο διασκέδαση και ζωντάνια!

Μείνετε συντονισμένοι με τα κοινωνικά δίκτυα του τραγουδιστή για να μαθαίνετε τα τελευταία του νέα:

INSTAGRAM / SPOTIFY / TWITTER / YOUTUBE /

PR: Remina@tenletter.co.uk | @TenLetterPR 

RADIO: Nina@tenletter.co.uk | @TenLetterRADIO