«Το Κόκκινο Ποτάμι»: Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη παρουσιάζει το τραγούδι της ομώνυμης σειράς

www.hit-channel.com

«Το Κόκκινο Ποτάμι» ξεκινά να κυλά.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη παρουσιάζει το νέο τραγούδι της με τίτλο «Το Κόκκινο Ποτάμι».

Το τραγούδι θα επενδύσει μουσικά του τίτλους της νέας σειράς εποχής «Το Κόκκινο Ποτάμι» του Μανούσου Μανουσάκη που κάνει πρεμιέρα στο OPEN στις 6 Οκτωβρίου.

«Το Κόκκινο Ποτάμι» είναι η πρώτη κυκλοφορία της Ελεωνόρας Ζουγανέλη μετά τη μεγάλη επιτυχία «Κάπου Σ’ Έχω Ξαναδεί», ένα ρυθμικό τραγούδι που ακτινοβολεί φως και ελπίδα.

Το «Κάπου Σ’ Έχω Ξαναδεί» αγκαλιάστηκε θερμά από την πρώτη στιγμή, κατακτώντας τόσο το κοινό όσο και τα ραδιόφωνα, καθώς ανέβηκε στο Νο. 2 του επίσημου airplay chart. Επιπλέον αποτέλεσε σύνθημα της φετινής καλοκαιρινής περιοδείας που πραγματοποίησε σε όλη την Ελλάδα η αγαπημένη ερμηνεύτρια.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έχει αποδείξει καθ’ όλο το μήκος της πορείας της, μέσα από την οποία έχει αναδειχθεί σε μία από τις σημαντικότερες φωνές της γενιάς της, ότι διαθέτει το μοναδικό χάρισμα να ελίσσεται με άνεση σε μία ευρεία γκάμα μουσικών επιλογών.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι «Το Κόκκινο Ποτάμι».

«Το Κόκκινο Ποτάμι» συνδυάζει τη χρήση παραδοσιακών οργάνων, όπως η ποντιακή λύρα, το κανονάκι και το ούτι, με την θεσπέσια ερμηνεία της Ελεωνόρας Ζουγανέλη.

Τη μουσική υπογράφει ο έμπειρος Χρήστος Παπαδόπουλος, ένας μουσικός που έχει χαράξει τη δική του προσωπική διαδρομή στο ελληνικό πεντάγραμμο, ενώ οι στίχοι ανήκουν στον Κώστα Μπαλαχούτη, στιχουργός και ερευνητής με πλούσια συγγραφική δραστηριότητα.

Το νέο τραγούδι της Ελεωνόρας Ζουγανέλη με τίτλο «Το Κόκκινο Ποτάμι»

κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal