Η Sia συμμετέχει σε άλλο ένα soundtrack με το «Angel By The Wings»


Το μουσικό κομμάτι που συνοδεύει το ντοκιμαντέρ «The Eagle Huntress» τραγουδά η Sia.  

Σε ακόμα ένα κινηματογραφικό soundtrack δανείζει τη φωνή της η Sia. Μετά το «Never Give Up» για τις ανάγκες του «Lion» και το «Unforgettable» για το «Finding Dory», η 40χρονη τραγουδίστρια και hitmaker (μιας και έχει γράψει τραγούδια για τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας δισκογραφίας) συμπληρώνει την τριπλέτα με ένα ντοκιμαντέρ.

Πιο συγκεκριμένα, η Sia τραγουδά το «Angel By The Wings», το οποίο γράφθηκε για να συνοδεύσει το φιλμ «The Eagle Huntress».

Το ντοκιμαντέρ ακολουθεί ένα πραγματικό πρόσωπο, τη 13χρονη Aisholpan από τους νομάδες της Μογγολίας, που μάχεται για να αναδειχθεί η πρώτη γυναίκα κυνηγός αετών στις δώδεκα γενιές τις καζακικής οικογένειάς της.

Το έργο συλλαμβάνει το προσωπικό ταξίδι της ηρωίδας μέσα από εναέριες κινηματογραφικές λήψεις που κόβουν την ανάσα και ρεαλιστικά πλάνα, αντιμετωπίζοντας συγχρόνως θέματα όπως η γυναικεία χειραφέτηση, ο φυσικός κόσμος, η ενηλικίωση και η έναρξη του νεωτερισμού.

Μέσα στο 2016, επίσης, η Sia παρουσίασε το global hit «Cheap Thrills» με τη συμμετοχή του Sean Paul, ένα τραγούδι ανέβηκε στην κορυφή 29 charts ανά την υφήλιο και που προερχόταν από το έβδομο άλμπουμ της με τίτλο «This Is Actiing», αλλά και το ολοκαίνουριο «The Gratest» με τη συνδρομή του Kendrick Lamar.

[ot-video][/ot-video]