O POLO G ΜΟΛΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ ΠΟΛΥΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΝΕΟ ALBUM “HALL OF FAME”


O POLO G ΜΟΛΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ ΠΟΛΥΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΝΕΟ ALBUM “HALL OF FAME” 

ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ NICKI MINAJ, LIL WAYNE, RODDY RICCH, POP SMOKE, DABABY, ROD WAVE, YOUNG THUG, G HERBO, LIL DURK, THE KID LAROI, FIVIO FOREIGN ΚΑΙ SCOREY.

Ο κορυφαίος rapper των charts, ο πολυ πλατινένιος Polo G κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο νέο άλμπουμ “Hall of Fame”, το οποίο περιλαμβάνει συνεργασίες με all stars συμπεριλαμβανομένου των Nicki Minaj, Lil Wayne, Roddy Ricch, PopSmoke, DaBaby, Rod Wave, Young Thug, G Herbo, Lil Durk, The Kid Laroi και Fivio Foreign. Μέσω του άλμπουμ, θα παρουστεί επίσης ο Scorey, ο πρώτος καλλιτέχνης που υπέγραψε στο label του Polo G, την Capalot / ODA Records, στο track “Broken Guitars.” Το “Hall Of Fame” μόλις κυκλοφόρησε από την Panik Records / Sony Music.

Ακούστε εδώ.

Το “Hall Of Fame” περιλαμβάνει το ιστορικό single “RAPSTAR” που έμεινε για 2 εβδομάδες στην κορυφή του Billboard Hot 100. Το “RAPSTAR” είναι μόνο το 22ο τραγούδι στην ιστορία που έκανε το ντεμπούτο στο  # 1 του Hot 100 και παρέμεινε εκεί για 2 συνεχόμενες εβδομάδες. Το single έχει ήδη γίνει πλατινένιο με πάνω από ένα εκατομμύριο πωλήσεις και έχει συγκεντρώσει πάνω από 400 εκατομμύρια streams παγκοσμίως.

Μιλώντας για το άλμπουμ, ο Polo αναφέρει: «Οι στόχοι μου για το ‘Hall Of Fame’ ήταν να διασφαλίσω ότι μπορώ να δείξω την ποικιλομορφία μου ως καλλιτέχνης και να βελτιώσω τον ήχο μου, ώστε οι άνθρωποι να ακούσουν κάτι που δεν έχω κάνει ποτέ πριν. και συνέχισε «Δεν ψάχνω για συμμετοχές αλλά αυτή τη φορά, είχα πολύ καλά τραγούδια και μαζί με τους αγαπημένους μου καλλιτέχνες είναι σίγουρο ότι αυτή η δουλειά θα μπει στις καλύτερες λίστες μου». 

Από την κυκλοφορία του τον Μάιο του 2020, το εξαιρετικό άλμπουμ “THE GOAT” έχει συγκεντρώσει πάνω από 3 δισεκατομμύρια streams, έχει γίνει 10 φορές χρυσό και πλατινένιο, καθώς επίσης βρέθηκε στις κορυφαίες θέσεις των charts και μπήκε σε πολλές ετήσιες λίστες. Το “THE GOAT” παρέμεινε στο Billboard Τop 200 albums chart για πάνω από ένα χρόνο όπως και το ντεμπούτο άλμπουμ του, “Die A Legend”. Ο Polo G ανακηρύχθηκε ως “XXL’s Freshman Class in 2020”, μια ετήσια λίστα με τα πιο φωτεινά νέα αστέρια της hip-hop σκηνής.

Εξασφαλίσε επίσης μια θέση στην πολυπόθητη λίστα “Forbes 2021 30 Under 30” και χαρακτηρίστηκε ως  “FORE TV Future Black History Honoree” για το Φεβρουάριο του 2021.

© 2021 Panik Records