Η Adele και ο Simon Konecki οριστικοποιούν το διαζύγιο δύο χρόνια μετά το χωρισμό


Ένα βήμα πιο κοντά στην οριστική λύση του γάμου της βρίσκεται η Adele.

Η Adele και ο εν διαστάσει σύζυγός της Simon Konecki κατέληξαν σε συμφωνία σχετικά με το διαζύγιο τους.

Το χωρισμένο ζευγάρι συμφώνησε σε διακανονισμό που κατατέθηκε στο δικαστήριο την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου. Το διαζύγιο θα ολοκληρωθεί μόλις ο δικαστής στην υπόθεση υπογράψει την τελική απόφαση, μία ενέργεια που πρέπει να συμβεί εντός των επόμενων έξι μηνών.

Η Adele και ο Simon Konecki ανακοίνωσαν το χωρισμό τους τον Απρίλιο του 2019.

Το 2012, μετά από ένα χρόνο γνωριμίας, το ζευγάρι απέκτησε το πρώτο του παιδί, τον Angelo ο οποίος είναι σήμερα 8 ετών.

Η Adele επιβεβαίωσε ότι παντρεύτηκε τον Konecki σε συναυλία που είχε δώσει τον Μάρτιο του 2017 στην Αυστραλία. Σύμφωνα με δημοσιεύματα εκείνης της εποχής, το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Ιανουάριο του 2017, όταν φωτογραφήθηκε φορώντας ταιριαστά δαχτυλίδια – βέρες.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adele (@adele)

 Φήμες που κυκλοφόρησαν την προηγούμενη χρονιά υποστήριξαν ότι η Adele προχώρησε στη ζωή της, καθώς τώρα έχει δεσμό με τον ράπερ Skepta.

Οι δύο καλλιτέχνες είναι φίλοι εδώ και χρόνια και φαίνεται πως διατηρούν σχέση από τον Οκτώβριο του 2019, αμέσως μόλις η Adele υπέβαλε αίτηση διαζυγίου.

Ωστόσο η τραγουδίστρια ανέφερε στο Instagram τον Οκτώβριο του 2020 ότι είναι μόνη στην προσωπική ζωή της. «Επιστρέφω τώρα στη σπηλιά μου για να γίνω ξανά η (μόνη) κυρία με τις γάτες η οποία είμαι!», έγραψε μετά την εμφάνισή της στο «Saturday Night Live».

Πηγή : hit-channel.com