United Musical Vibes Concert


Η ενδέκατη ετήσια συνάντηση του πρότζεκτ United Musical Vibes θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019 στις 7.30μμ στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου.

Το πρότζεκτ διοργανώνεται από τη Συμφωνική Μπάντα Δήμου Στροβόλου-Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου και το American International School in Cyprus και στηρίζεται από το Δήμο Στροβόλου.

Σε αυτό συμμετέχουν μεγάλη χορωδία και ορχήστρα με μαθητές από τα σχολεία The English School και American International School in Cyprus, καθώς και τα σύνολα Ορχήστρα Εγχόρδων Δήμου Στροβόλου, Σύνολο Εγχόρδων Ευρωπαϊκού Ωδείου Κύπρου, Φιλαρμονική Σχολείων Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης Λευκωσίας, Φιλαρμονική Παγκυπρίου Γυμνασίου και η Συμφωνική Μπάντα Δήμου Στροβόλου-Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Είσοδος 8 ευρώ. Η συναυλία έχει ως θέμα της την καταπολέμηση της σχολικής βίας και όλα τα έσοδα θα δοθούν στον οργανισμό Hope For Children.

Διευθύνουν οι καθηγητές Κρίστη Αντρέου, Kate Jarrold, Κούλλης Λιμνιώτης, Γιάννης Μυράλης, Νίκος Νικολάου, Μαρία Ονησιφόρου και Ευάγγελος Χριστοδούλου.