«8 Γυναίκες Κατηγορούνται» – Τελευταίες τρεις παραστάσεις


Τελευταίες τρεις παραστάσεις της μαύρης κωμωδίας μυστηρίου «8 Γυναίκες Κατηγορούνται» του Ρομπέρ Τομά, στην Κεντρική Σκηνή του Θεάτρου Διόνυσος στη Λευκωσία:

• Παρασκευή 1 Απριλίου 2016 στις 8:30 μ.μ.
• Σάββατο 2 Απριλίου 2016 στις 8:30 μ.μ.
• Κυριακή 3 Απριλίου 2016 στις 6:30 μ.μ.

Θέατρο Ριάλτο – Λεμεσός (Κρατήσεις: 77777745)

• Πέμπτη 7 Απριλίου 2016 στις 8:30 μ.μ.

Το έργο: Σε μια απομονωμένη εξοχική κατοικία, κάπου στα μέσα της δεκαετίας του 30΄ στο Παρίσι, κάποια χιονισμένη μέρα, οκτώ γυναίκες (πεθερά, σύζυγος, κουνιάδα, αδερφή, δύο κόρες, καμαριέρα και υπηρέτρια), ανακαλύπτουν τον μοναδικό άντρα του σπιτιού νεκρό, μ’ ένα μαχαίρι καρφωμένο στην πλάτη του. Αποκλεισμένες από τον υπόλοιπο κόσμο, λόγω καιρικών συνθηκών, προσπαθούν να ανακαλύψουν ποια από αυτές, πιθανόν, να είχε κίνητρο να διαπράξει ένα τέτοιο φόνο. Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές, καθώς η κάθε μια έχει το δικό της κίνητρο για το φόνο. Αλληλοκατηγορούνται παίζοντας κρυφτό με το παρελθόν, κρύβοντας ένοχα μυστικά σε ένα μοναδικό παιχνίδι μυστηρίου και κωμικών καταστάσεων, που οδηγεί σε αποκαλύψεις και ανάξεση πληγών που δεν έκλεισαν ποτέ…

Το έργο του Ρομπέρ Τομά, «8 Γυναίκες Κατηγορούνται», έχει σημειώσει και εξακολουθεί να σημειώνει παγκόσμια θεατρική επιτυχία λόγω της ποιοτικής του γραφής και της δυναμικότητας του θέματός του. Διαθέτει συναρπαστική πλοκή, φτιαγμένη με αλλεπάλληλα ευρήματα. Η εξέλιξη του έργου διεξάγεται με πρόσωπα πειστικά, αληθινά, που με τις συνεχείς αποκαλύψεις των συγκρούσεών τους, κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον του θεατή μέχρι το τέλος.

8_gynaikes_katigorountai750

Πρωταγωνιστούν (με σειρά εμφάνισης): Πατρίτσια Πεττεμερίδου, Σοφία Καλλή, Πέννυ Φοινίρη, Μυρτώ Κουγιάλη, Χριστίνα Μαρούχου, Λουκία Πρωτοπαπά, Μένια Μαθιουδάκη, Ελεάνα Παπαδοπούλου

Την ηθοποιό Ηλέκτρα Φωτιάδου που αποχώρησε από την παραγωγή για οικογενειακούς λόγους υγείας, αντικατέστησε η ηθοποιός Χριστίνα Μαρούχου.

Εισιτήρια: 15 ευρώ/κανονικό, 12 ευρώ/ μειωμένο, 10 ευρώ/ φοιτητικό
Κρατήσεις: 22818999, 99621845