H Celine Dion ανακοινώνει νέες ημερομηνίες για την παγκόσμια περιοδεία της


ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΦΗΜΗΣ ICONCELINE DION, ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΝΕΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΣΤΟ WORLDWIDE TOUR ΤΗΣ “COURAGE WORLD TOUR”

Η Global Superstar Celine Dion έρχεται για πρώτη φορά στην Κύπρο με αφορμή την παγκόσμια περιοδεία της και το επερχόμενο album της “Courage”.

Μία από της πιο σημαντικές και ευρέως σεβαστέςsuperstars της pop στην ιστορία, η Celine Dion, ανακοινώνει επιπλέον ημερομηνίες για το COURAGE WORLD TOUR, και συμπεριλαμβάνουν dates τόσο στην Αμερική όσο και στον υπόλοιπο κόσμο. Το tour ξεκίνησε στις 18 Σεπτεμβρίου στο Κεμπέκ, σημάνοντας το πρώτο της U.S. τους μετά από 10 χρόνια, και θα συνεχίσει με χώρες που η καλλιτέχνιδα θα επισκεφθεί για πρώτη φορά όπως η Μάλτα και η Κύπρος.

To COURAGE WORLD TOUR, που ξεκίνησε αμέσως μετά την ανακοίνωση του πρώτου αγγλόφωνου album της Celine μετά από 6 χρόνια, θα περάσει σχεδόν από 100 πόλεις παγκοσμίος. Οι Ευρωπαϊκές συναυλίες συμπεριλαμβάνουν την Πράγμα, την βουδαπέστη, το Μόναχο, το Παρίσι, το βερολίνο, την Στοκχόλμη, το Λονδίνο και πολλές ακόμα.

Την προηγούμενη εβδομάδα, η Celine Dion κυκλοφόρησε 3 νέα τραγούδια από το πολύ αναμενόμενο επερχόμενο album της “Courage”. Το “Imperfections”,το “Lying Down” και το “Courage” εκπτοσωπούν μία νέα καλλιτεχνική κατεύθυνση για την Celine και οι οι fans θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν τα τραγούδια από το νέο album live στην φαντασμαγορική περιοδεία της.Σήμερα μάλιστα κυκλοφόρησε και το music video για το track “Imperfections”. To “Courage”,είναι ένα ιδιέτερο mix από μπαλάντεςκαι δυναμικά up-tempo τραγούδια και θα είναι διαθέσιμο στις 15 Νοεμβρίου.

Το “Courage” αναμένεται να κυκλοφορήσει από την Panik Records και την Sony Music.

Κάντε pre-order το “Courage” εδώ.
Βρείτε το νέο music video “Imperfections” εδώ.

2019 PANIK RECORDS