50 νικητές, κέρδος για όλους!


Στο πλαίσιο του διαγωνισμού «GET GIFTS & GO!», του Drive Safe App των Γενικών Ασφαλειών Κύπρου,οι 50 οδηγοί με τη ψηλότερη βαθμολογία (μεταξύ 3 – 31 Δεκεμβρίου 2018) έχουν επιβραβευθεί με δώρα από τα πρατήρια Petrolina, Agip και Eni. Ο πρώτος νικητής κέρδισε καύσιμα αξίας €200, ο δεύτερος €150, ο τρίτος €100 ενώ 47 άλλοι οδηγοί κέρδισαν καύσιμα αξίας €25. (Όλοι οι νικητές έχουν ενημερωθεί προσωπικά.)

Το Drive Safe App αναγνωρίζει την έναρξη και λήξη κάθε διαδρομής και βαθμολογεί τον οδηγόστο τέλος κάθε διαδρομήςμε ένα σκορ (0 – 100).  Έτσι, ο οδηγός ενημερώνεταιγια την οδηγική του συμπεριφορά και είναι σε θέση, άμεσα, να αντιληφθεί τα αδύνατα σημεία και να την βελτιώσει. Πρόσθετα, ο οδηγός μπορεί να δει την οδηγική του συμπεριφορά διαχρονικά και πως αυτή συγκρίνεται με άλλους οδηγούς.

Το Drive Safe βοηθά τους οδηγούς να γίνουν ακόμη καλύτεροι στο δρόμο και, πρόσθετα, επιβραβεύειτην καλή οδηγική συμπεριφορά με πλούσια δώρα! Εγκαταστήστε το Drive Safe στο κινητό σας, οδηγήστε με ασφάλεια και δείτε το όφελος σε κάθε χιλιόμετρο.

Στις φωτογραφίες, οι δύο πρώτοι νικητές παραλαμβάνουν το δώρο τους από στελέχη των Γενικών.