4+1 αξέχαστες στιγμές της Ζενεβιέβ Μαζαρί στο Next Top Model (vid)

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί κατάφερε να ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή στο Greece’s Next Top Model με τον εκρηκτικό χαρακτήρα και την προσωπικότητά της. Μπορεί οι περισσότεροι να την γνώρισαν μέσα από την συμμετοχή της ως Art Director στο ριάλιτι μόδας του STAR, αλλά είναι μια γυναίκα με μεγάλη εμπειρία στο χώρο της μόδας. Μάλιστα υπήρξε και η ίδια μοντέλο και έχει συνεργαστεί με πολλούς σπουδαίους σχεδιαστές μόδας.

Επίσης είναι πολλά χρόνια συνεργάτιδα της Βίκυς Καγιά. Στο GNTM επιμελείται τις εμφανίσεις των κοριτσιών και επιβλέπει τις φωτογραφήσεις τους. Με το ξεχωριστό στυλ της, τον έντονο χαρακτήρα της και τις μοναδικές ατάκες της, κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις στο ριάλιτι μόδας.

Μπορεί το GNTM να πλησιάζει στον τελικό, αλλά κάποιες στιγμές της Ζενεβιέβ Μαζαρί θα μας μείνουν αξέχαστες. Δες παρακάτω ορισμένες στιγμές της εκρηκτικής Ζενεβιέβ στο παιχνίδι.

Πρόσφατα οι παίκτριες έγιναν συνοδηγοί δίπλα στο γνωστό δημοσιογράφο, Κώστα Στεφανή και έκαναν μια βόλτα με γρήγορα αυτοκίνητα και επικίνδυνες στροφές. Μετά φωτογραφήθηκαν ως δυναμικές αμαζόνες της ασφάλτου. Στην συγκεκριμένη δοκιμασία την αρχή έκανε η Ζενεβιέβ Μαζαρί που μπήκε στο αγωνιστικό αυτοκίνητο με τον Κώστα Στεφανή. Η Art Director του GNTM κάθισε στη θέση του συνοδηγού και όπως φάνηκε από την αντίδρασή της δεν αγαπάει ιδιαιτέρως την ταχύτητα. Δες στο video τις απρόβλεπτες αντιδράσεις της.

Σε μια άλλη δοκιμασία στο παιχνίδι, οι παίκτριες κλήθηκαν να επιλέξουν μέσα σε λίγα λεπτά τα αγαπημένα τους ρούχα από μεγάλο brand ρούχων και στη συνέχεια να φωτογραφηθούν. Το άγχος όπως είναι φυσικό ήταν μεγάλο. Η Ζενεβιέβ Μαζαρί άγχωσε ακόμα περισσότερο τα κορίτσια την ώρα που έψαχναν ρούχα και ξεχώρισε με τις μοναδικές ατάκες της. Δες το χαρακτηριστικό απόσπασμα.

Μια από τις φωτογραφήσεις που θα μας μείνουν αξέχαστες είναι εκείνη στην πλωτή πασαρέλα. Πρόκειται για μια δοκιμασία που δυσκόλεψε πολύ τις περισσότερες παίκτριες καθώς τα ψηλά τακούνια και η πισίνα έκαναν τη φωτογράφηση ακόμα πιο δύσκολη. Στο συγκεκριμένο επεισόδιο είχαμε δει τον εκνευρισμό της Έλενας Χριστοπούλου με την αυστηρή Ζενεβιέβ Μαζαρί. Τότε εκνευρισμένη με την στάση της Ζενεβιέβ απέναντι στα κορίτσια του GNTM, η Έλενα Χριστοπούλου είπε χαρακτηριστικά: “Μερικές φορές θέλω να τη χτυπήσω τη Ζενεβιέβ”.

Στο ίδιο επεισόδιο της φωτογράφησης σε πλωτή πασαρέλα, αξέχαστες θα μας μείνουν και οι επικές ατάκες της Ζενεβιέβ κατά την διάρκεια της προετοιμασίας των κοριτσιών του GNTM. Η Art Director καθώς βοηθούσε τις παίκτριες να ντυθούν για τη φωτογράφηση έκανε ένα απίθανο σχόλιο για το σουτιέν της Εύης Ιωαννίδου. Τότε η Εύη στεναχωρήθηκε και η κολλητή της φίλη Μικαέλα Φωτιάδη την υπερασπίστηκε. Παρ’ όλα αυτά η Ζενεβιέβ συνέχισε τα χιουμοριστικά σχόλια.

Ακόμα ένα χαρακτηριστικό στιγμιότυπο του ριάλιτι μόδας ήταν από τη φωτογράφηση με θέμα “Η νύφη το’ σκασε”, όπου οι παίκτριες πόζαραν με νυφικά και αθλητικά παπούτσια. Το κόνσεπτ της φωτογράφησης ήταν η απόδραση από το γάμο τους. Οι παίκτριες αντιμετώπισαν πολλές δυσκολίες και η Ζενεβιέβ Μαζαρί βγήκε για ακόμη μία φορά εκτός εαυτού και επέπληξε τις παίκτριες για τη στάση τους.