3 Χρόνια ALPHA Κύπρου / Μαζί μεγαλώνουμε, μαζί γιορτάζουμε, μαζί εξελισσόμαστε…

3 Χρόνια ALPHA Κύπρου

Μαζί μεγαλώνουμε, μαζί γιορτάζουμε, μαζί εξελισσόμαστε…

4 Απριλίου 2016 – 4 Απριλίου 2019, 3 ολόκληρα χρόνια μοναδικών και επιτυχημένων τηλεοπτικών στιγμών και γιορτάζουμε μαζί! Μοιράζουμε ευχές εντός και εκτός του τηλεοπτικού σταθμού ΑLPHA Κύπρου και θυμόμαστε αμέτρητες όμορφες εικόνες, μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Στις 4 Απριλίου 2016 ο ALPHA Κύπρου ξεκίνησε με όραμα, πείσμα και στόχους. Φέτος, 3 χρόνια μετά, συνεχίζουμε δυναμικά να δημιουργούμε, να εκπέμπουμε και να εξελισσόμαστε, υλοποιώντας διαρκώς καινοτόμες ιδέες. Με βασικά συστατικά, την ποιότητα περιεχομένου, την έμπειρη ειδησεογραφική ομάδα και με επενδύσεις στην δημιουργικότητα ταλαντούχων ανθρώπων, μήνα με τον μήνα προσπαθούμε να ανεβάζουμε τον τηλεοπτικό πήχη.

Στεκόμαστε με υπερηφάνεια και αξιοπρέπεια πλάι από το τηλεοπτικό κοινό που αγκαλιάζει καθημερινά το πρόγραμμα του ALPHA και επιλέγουμε τους καλύτερους συνεργάτες, επενδύοντας με σύνεση στους τομείς Ενημέρωση-Ψυχαγωγία-Μυθοπλασία. Σε μόλις τρία χρόνια, καταφέραμε να μπούμε στο σπίτι του Κύπριου τηλεθεατή και να γίνουμε το δικό του κανάλι, το οικείο και αγαπημένο πλέον τηλεοπτικό του περιβάλλον.

Αναφερόμενος στην συμπλήρωση τριών χρόνων λειτουργίας του ALPHA Κύπρου, ο Γενικός Διευθυντής του καναλιού κ. Πέτρος Πέτρου, δήλωσε: «Τρία χρόνια μαζί! Κλείνουμε τρία χρόνια τηλεοπτικής παρουσίας και ήδη βλέπουμε μπροστά, προσηλωμένοι πάντοτε στον στόχο μας: την δημιουργία παραγωγών υψηλής αισθητικής και περιεχομένου, ενώ παράλληλα, με σεβασμό στον Κύπριο πολίτη, εστιάζουμε στην αξιόπιστη και ποιοτική ενημέρωση. Σε μόλις τρία χρόνια γευόμαστε συχνά την κορυφή – αφού αυτό δείχνουν και τα ποσοστά τηλεθέασης, γεγονός που μας μεταφέρει το βάρος της ευθύνης για ακόμη πιο υψηλούς στόχους. Με την ευκαιρία αυτή, θέλω να ευχαριστήσω τη μεγάλη οικογένεια του ALPHA Κύπρου για την σκληρή και ομαδική δουλειά καθώς και το τηλεοπτικό κοινό που εδώ και τρία χρόνια ζει μαζί μας».