2ο Φεστιβάλ Δικτύωσης Κύπρου 2022


Το μεγαλύτερο ετήσιο γεγονός δικτύωσης του επιχειρηματικού
κόσμου με την κοινωνία των πολιτών!

Επιστρέφει και φέτος το ετήσιο Φεστιβάλ Δικτύωσης Κύπρου (Cyprus Networking Festival) το οποίο θα λάβει χώρα στις 31 Αυγούστου 2022 και ώρα 07:00 μ.μ., στο Garden Day & Night στην Λευκωσία!

Το Φεστιβάλ αποτελεί μια επαγγελματική πλατφόρμα επικοινωνίας και συνεργασίας μεταξύ επιχειρήσεων, οργανισμών της κοινωνίας των πολιτών, ακαδημαϊκών και ερευνητικών ιδρυμάτων, δημόσιων φορέων και δικτυών.

Όπως και πέρυσι, στο Φεστιβάλ αναμένεται να παραστούν πάνω από 200 επαγγελματίες από διάφορους τομείς, αναπτύσσοντας στρατηγικές συνεργασίες και επαφές για περεταίρω ανάπτυξη και ανέλιξη των επιχειρήσεων και οργανισμών τους. 

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγράφουν ΕΔΩ.

Στόχος του Φεστιβάλ, είναι πρωτίστως η ποιοτική και αειφόρος ανάπτυξη της Κυπριακής κοινωνίας και των πολιτών της, κάτι που με τη σειρά του θα έχει θετικό αντίκτυπο στην οικονομία και την αγορά ευρύτερα, μέσα από τις συνεργίες σχετικών φορέων. 

Σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο σε παγκόσμιο επίπεδο, η ανάπτυξη συνεργασιών μεταξύ οργανισμών μπορεί να αποφέρει πολλαπλά οφέλη στην προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών άμεσα συνυφασμένα με τις ανάγκες και τις προσδοκίες των πολιτών. 

Ειδικότερα, η συνεργασία φορέων με διαφορετικά χαρακτηριστικά, ειδικότητες και στόχους, προερχόμενοι τόσο από την αγορά, όσο και από την κοινωνία, μπορεί να δημιουργήσει συγκριτικά πλεονεκτήματα στην εξέλιξη των ίδιων των οργανισμών και να ενδυναμώσει την παρουσία τους στην τοπική και διεθνή οικονομία.

Το Φεστιβάλ διοργανώνεται από το Κέντρο Κοινωνικής Καινοτομίας Κύπρου (Center for Social Innovation-CSI), με συνδιοργανωτή το CyprusInno, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και Πολιτιστικών Σχέσεων και την στήριξη του Enterprise Europe Network Κύπρου.

Περισσότερες πληροφορίες για το Φεστιβάλ Δικτύωσης Κύπρου μπορείτε να βρείτε στα κοινωνικά του δίκτυα, στο Facebook και το Instagram