25 Χρόνια «πετώντας καλύτερα» με την Εmirates από την Κύπρο

Η Emirates, η μεγαλύτερη διεθνής αεροπορική εταιρεία στον κόσμο, γιόρτασε την 25η επέτειό της στην Κύπρο με μια μεγάλη εκδήλωση στο The Landmark Hotel στις 25 Νοεμβρίου. Συνεργάτες, αξιωματούχοι του κράτους και εκπρόσωποι των μέσων ενημέρωσης απόλαυσαν ένα υπέροχο βράδυ, με τους ήχους του σαξοφώνου.

Ο Mohammed Alqassim, ο νέος Country Manager της εταιρείας στην Κύπρο, δήλωσε: «Η γιορτή αυτή για τα 25 χρόνια παρουσίας της Emirates στο νησί αποτελεί ορόσημο, υπογραμμίζoντας τη δέσμευσή μας προς την Κύπρο. Η χώρα είναι μια σημαντική αγορά για την εταιρεία και είμαστε περήφανοι που προσφέρουμε στους Κύπριους συνδεσιμότητα για περισσότερους από 150 προορισμούς, καθώς και τη δυνατότητα σε ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο να ανακαλύψουν την Κύπρο. Ευχαριστούμε τους συνεργάτες και τους πελάτες μας για την υποστήριξή τους και προσβλέπουμε σε πολλά ακόμα χρόνια επιτυχίας από κοινού».

Η αεροπορική εταιρεία άρχισε να πετάει με το αεροσκάφος A6-EMB αρχικά μεταξύ Λάρνακας και Ντουμπάι. Σήμερα, η Emirates συνδέει την Κύπρο με το Ντουμπάι αλλά και με τη Μάλτα, με το σύγχρονο αεροσκάφος Boeing 777 ευρείας ατράκτου, που μεταφέρει τους Κύπριους επιβάτες σε 159 προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Από το 1994, πρώτη χρονιά παρουσίας της Emirates στην Κύπρο, έχει δημιουργήσει μια αξιόπιστη σχέση με το κυπριακό κοινό και αναγνωρίζεται ως ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους τουριστικούς συνεργάτες της Κύπρου που δημιουργεί συνεχώς νέες εμπορικές και τουριστικές ευκαιρίες.

Καθώς η ταξιδιωτική εμπειρία είναι μία από τις σημαντικότερες πτυχές της πτήσης, η επένδυση που πραγματοποίησε η Emirates στο συγκεκριμένο κομμάτι αντικατοπτρίζεται στην επιτυχία της αεροπορικής εταιρείας στην Κύπρο. Η Emirates εξυπηρετεί με υπερηφάνεια το κυπριακό κοινό τα τελευταία 25 χρόνια, προσφέροντας την καλύτερη δυνατή εμπειρία και αξία τόσο στο έδαφος όσο και στον αέρα. Μέσω μελετών, δημοσκοπήσεων εν πτήση και συζητήσεις με τα πληρώματα του θαλάμου επιβατών μετά τις πτήσεις, η Emirates εντοπίζει τις ανάγκες της αγοράς προκειμένου να εντοπίσει ευκαιρίες για νέες υπηρεσίες στον αέρα. Επιπλέον, η εταιρεία προσφέρει συνδέσεις με άλλες αεροπορικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο.

Ως βασικός παίκτης στην κυπριακή αγορά, η Emirates όχι μόνο βοηθά τη χώρα στην οικονομική της ανάπτυξη αλλά και στην κοινωνική της συνοχή: Παρέχει τακτικά ευκαιρίες απασχόλησης και ήδη περισσότεροι από 85 Κύπριους την έχουν επιλέξει σαν τον εργοδότη της επιλογής τους. Επιπλέον, η Emirates δημιουργεί αξία για τις οικονομίες, τις κοινότητες, τους συνεργάτες, τους πελάτες και τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους φορείς μέσω της παροχής υψηλής ποιότητας υπηρεσιών αεροπορικών μεταφορών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Emirates, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου κράτησης πτήσεων και της πλήρους λίστας όρων και προϋποθέσεων, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα emirates.com, επικοινωνήστε με τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα ή το τοπικό γραφείο πωλήσεων της Emirates.

Λεζάντες φωτογραφιών

1: O νέος Country Manager Mohammed Alqassim απευθύνει λόγο στην εκδήλωση των εορτασμών

2: Η Αυτού Υψηλότης Σεΐχης Ahmed bin Saeed Al Maktoum, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της αεροπορικής εταιρείας και του Ομίλου Emirates με τον τότε Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Γλαύκο Κληρίδη

3: Η Αυτού Υψηλότης Σεΐχης Ahmed bin Saeed Al Maktoum, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της αεροπορικής εταιρείας και του Ομίλου Emirates εγκαινιάζει το κατάστημα της Emirates στη Λευκωσία το 1994

4: Φωτογραφία από την εκδήλωση των εορτασμών των 25 χρόνων